Galatasaray'a bedavaya dünya yıldızı orta saha!

Felipe Melo'nun kampa katılmaması üzerine acil olarak orta saha arayışlarına giren Galatasaray, 28 kez Fransa Milli Takım forması giyen ve Arsenal, Chelsea, Real Madrid gibi takımlarda oynayan Lass Diarra'yı listesine aldı.

Bugün kampa arkadaşlarının yanına katılması beklenen Felipe Melo’nun gelişi 20 Temmuz’a uzayınca Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti orta saha transferi için harekete geçti. Melo’dan umudu kesen ve zaten sorunlu futbolcuları genelde tercih etmeyen Hamza Hamzaoğlu, bir an önce takıma yeni bir ön libero transferinin yapılmasını isterken, sarı kırmızılı yöneticilerin ilk olarak Gökhan İnler için Napoli’nin kapısını çaldığı belirtildi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için 2 milyon Euro fiyat öneren Galatasaray’a en az 3 milyon Euro diyen Napoli’nin Gökhan İnler transferinde geri adım atması beklenirken, yönetimin Hamza Hamzaoğlu’nun orta saha için listeye aldığı diğer oyunculara da göz attığı anlaşıldı.



SAKATLIK PROBLEMİ YOK GELİRSE İŞ YAPAR

Gökhan İnler transferinin olumsuz sonuçlanması halinde diğer isimlere yönelecek olan Cüneyt Tanman ve Cenk Ergün’ün Fransız oyuncu Lassana Diarra’nın son durumunu araştırdığı belirtildi. 28 kez Fransa Milli Takım formasını giyen 30 yaşındaki orta saha için girişimlerde bulunan Galatasaray’ın bu transferi bedavaya bitirebileceği öğrenildi. Real Madrid, Arsenal, Chelsea ve Rusya’da Anzi forması giyen Lass’ın sakatlık durumuna bakılırken, tecrübeli futbolcunun geçtiğimiz sezon Rusya Ligi’nde 21, 2013-2014’te ise 26 maçta görev aldığı görüldü.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar