Galatasaray'a 29 yaşında Sırp sol bek geliyor

Sol bek mevkisinde büyük problem yaşayan ve son olarak Alex Telles'ten de istediği verimi alamayan Galatasaray, tecrübeli oyuncuyu transfer listesine aldı.

2007-2008 yılında Belgrad’dan Lazio’ya transfer olan ve Seri A’da 3 sezon çok iyi bir performans gösteren Alexandar Kolarov 2010-11’de M.City’nin yolunu tutmuştu. Lazio’dan 9 milyon euro karşılığında Premier Lig’e giden Sırp futbolcu, City’de ilk sezon 24 maçta görev alsa da, tecrübeli sol bek 2013-14 sezonu hariç diğer sezonlarda bu kadar forma giyme şansı bulamadı.



DAHA ÖNCE DE GALATASARAY'IN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Pellegrini yönetiminde bu sezon ligde 15 maça çıkan Kolarov sezon sonu takımda ayrılmayı düşünüyor. 29 yaşındaki futbolcu Seri A ekiplerine sıcak bakarken, Kolarov için devreye giren ilk takımın Sampdoria olduğu öğrenildi. Yıllardan beri sol bek krizini çözemeyen ve son olarak Alex Telles’te de karavana atan Galatasaray’ın Sırp futbolcuyu takip ettiği öğrenilirken, bonservis bedeli konusunda yapılacak indirimle sarı kırmızılı kulübün Kolarov ismine sıcak baktığı bildirildi.





Yorumlar