Galatasaray'a 25 yaşında bedavaya dünya yıldızı!

İki sezon önce Fatih Terim'in transfer listesinde olan, hatta yıldız futbolcunun menajerini İstanbul'a kadar getirten Galatasaray, Konoplyanka için girişimlerini sürdürmeye devam ediyor.

Bir yandan Marsilya ile sözleşmesi sona erecek olan Andre Ayew'in peşinde koşan Galatasaray'ın, Yehven Konoplyanka'ya olan ilgisinin de devam ettiği bildirildi.

Dneper ile olan sözleşmesini yenilemeye yanaşmayan 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Galatasaray'ın yanı sıra, Roma ve Liverpool'un da görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi. Konoplyanka ise Roma'nın kendisini istediğini doğruladı fakat hayalinin Liverpool'da devam etmek olduğunu açıkladı. Vesti gazetesi ise daha önce Fatih Terim döneminde de Galatasaray'ın istediği Konoplyanka'ya Türklerin ilgisinin kesilmediğini iddia etti. Gazete, Konoplyanka'nın Liverpool'u istediğini ama Galatasaray'ın teklifinin de dinlenmesi gerektiği konusunda menajerinin sol kanat oyuncusunu ikna ettiğini yazdı. Fatih Terim döneminde Konoplyanka'nın menajeri İstanbul'a kadar gelip Terim ile görüşmüştü.



Yorumlar