Galatasaray yöneticisinden Fenerlileri kızdıracak tweet!

Galatasaray Yöneticisi Selim Arda Üçer, Sivasspor karşılaşması sonrası twitter hesabından yaptığı paylaşım ile eleştirilerin hedefi oldu.

Sivasspor kendi evinde Galataasray'ı konuk etti. Misafir takımın 2-3 galibiyetiyle biten maç bir hayli olaylı geçti. Hakem hataları, tepki gören hareketler ve sert oyun maçı alevlendiren unsurlardı. İki takım oyucuları birçok pozisyonun ardından karşı karşıya gelirken, Hamza Hamzaoğlu hakemle sert tartışmalar yaşadı. 

"AT, İNŞAAT, TARLA DEĞİL..."

Bir hayli olaylı geçen maçın, sonu da bir hayli hareketliydi. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, kendisine ait sosyal medya hesabı twitter'dan çok tartışılacak bir yorum yaptı. Sivasspor'a karşı alınan 3-2'lik galibiyet sonrası yayıncı kuruluşu da hedefine alan Selim Arda Üçer, Fenerbahçe ve şike sürecini ima ederek; "At, inşaat, tarla değil; Yasin, Burak, Telles..." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın merkezinde olduğu 3 Temmuz Şike Davası'na konu olan tapelerde, inşaat, tarla ve at kelimeleri de kamuoyunun gündemine gelmişti.





Yorumlar