Galatasaray taraftarlarından büyük tepki: Bırakın algı operasyonunu!

Ligde en son 6.haftada Galatasaray'a kaybeden İsmail Kartal için övgü dolu sözler kullanan medyaya, Galatasaray taraftarlarından tepki.

İSMAİL KARTAL YENİLMEZ BİR TAKIM OLUŞTURDU

Süper Lig’de en son 6.haftada Galatasaray’a maç kaybeden Fenerbahçe, 7 maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a takılınca hem 2 puanı hem de liderliği ezeli rakibi Beşiktaş’a kaptırdı. İsmail Kartal’la Ekim ayında iyi bir çıkış yakalayan sarı lacivertliler art arda aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından birincisi durumuna gelse de, Kartal ve öğrencilerinin asıl zorlu maratonu bu hafta G.Antepspor deplasmanıyla start vereceği biliniyor. Zorluk derecesi yüksek olan derbi maçında rakibine takılan Fenerbahçe sırasıyla; G.Antepspor, Akhisar, Konyaspor, G.Saray, G.Birliği ve Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek.

İSMAİL KARTAL TAMAM AMA HAMZA HAMZAOĞLU HİÇ MAĞLUP OLMADI VE...

Aldığı seri galibiyetlerle bir anda tüm futbolserverlerin takdirini toplayan İsmail Kartal’a Hamza Hamzaoğlu ile karşılık veren bir kesimde bulunuyor. Galatasaray’da Akhisarspor maçı ile mesaiye başlayan deneyimli teknik adam, 11 haftada 19 puanla toplayan takıma, şampiyonluk havası vererek 8 maçta 20 puan katmasını bildi. Şu ana kadar ligde mağlubiyet yüzü göremeyen Hamza Hamzaoğlu, bu hafta Balıkesirspor karşısında 3 puana ulaşması halinde 9 maçta namağlup ve 23 puanla harika bir istatistik yaratmış olacak.

Bilindiği gibi Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’ı evinde Bursaspor’a, deplasmanda ise G.Birliği’ne 2’şer puan bırakmıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar