Galatasaray - Trabzonspor Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Deplasman Yasağı Kalktı!

Süper Lig'de 8. Hafta mücadelesinde Galatasaray - Trabzonspor derbisi saat kaçta hangi kanalda ? Deplasman yasağının kalkmasıyla birlikte Trabzonspor taraftarı karşılaşmada yerlerini alıp takımlarına destek olabilecekler.

Sportoto Süperlig'in 8. Haftası Galatasaray - Trabzonspor derbisiyle devam ederken, valilikten deplasman yasağı kalktı açıklaması yapıldı. Trabzonspor taraftarı karşılaşmada takımlarına destek olabilecekler. Galatasaray - Trabzonspor karşılaşması 22 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta da Twitterdeki hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Trabzonsporlular. Taraftara İstanbul yasağı nihayet kalktı. İzlanda'yı kıskandıracak bir organizasyona imza atmak size çok yakışır." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇA DOĞRU:

''GALATASARAY HIRS KÜPÜ''

Lige muhteşem başlayan ve ilk 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik alan Galatasaray topladığı 17 puanla ligin 3. basamağında. Ligde mağlubiyeti bulunmayan Galatasaray son olarak deplasmanda Gençlerbirliğini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçı öncesinde açıklama yapan teknik dirktör Jan Olde Rİekerink: '' Trabzonspor maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Riekerink, "Önemli bir parantezi sağlık ekibi için açmak istiyorum. İyi bir iş çıkarıyorlar. Kolbeinn Sigthorsson'un sakatlığı var. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Her geçen hafta beklentiler artıyor. Kimse, Trabzonspor'un ligde bulunduğu konumdan dolayı bizim rahat bir maç oynayacağımızı beklemesin. Trabzonspor'un oynadığı futbolla bulunduğu yer birbirine zıt. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Trabzonspor'un ilk yarılarda çok pozisyona girdiğini belirten Hollandalı çalıştırıcı, "İlk golü yedikten sonra düşüşe geçen bir Trabzonspor vardı analizimde. Mutlaka artılarını eksilerini biliyoruz. Dersimizi en iyi şekilde çalışıyoruz. Taraftarımıza iyi futbolla güzel bir galibiyet kazandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

TRABZONSPOR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Ligde kötü günler geçiren Trabzonspor, başında dolaşan kara bulutları dağıtma peşinde. Süperlig'de ilk 7 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alan bordo mavili ekip, topladığı 7 puan ile 12. sırada ve bir hayli sıkıntılı. Sezpm başından buyana istikrarlı bir 11 kuramayan teknik patron Ersun Yanal'ın nasıl bir kadro ile karşılaşmaya çıkacağı merak konusu. Maç öncesi kalkan deplasman yasağı bir nebze olsun yüzleri güldürüken, Başkan Muharrem Usta Twitter hesabından "Değerli Trabzonsporlular. Taraftara İstanbul yasağı nihayet kalktı. İzlanda'yı kıskandıracak bir organizasyona imza atmak size çok yakışır." açıklamasını yaptı.

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray'ın son maçtaki kadroda çok değişikliğe gitmesi beklenmezken karşılaşmaya, kalede Muslera, savunmada Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, orta alanda Tolga Cigerci, Selçuk İnan, Bruma, Yasin ve Sneijder, ileri uçta ise Eren Derdiyok ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'da ise bir türlü belirli 11'ler sahada değil. Teknik direktör Ersun Yanal'ın karşılaşmaya kalede Onur Kıvrak, savunmada Zeki Yavru, Jan Durica, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş , orta alanda Mehmet Ekici, Ogenyi Onazi, Matus Bero, Aytaç Kara ileride ise Hyun-Jun Suk ve Fabian Castillo ikilisinin oynaması bekleniyor. 

KARŞILAŞMALARDA GALATASARAY ÜSTÜN

Her iki takım Süper Lig'de 87 kez karşı karşıya gelmiştir. Lig maçlarının 39'sini Galatasaray kazanırken, 26'sını da Trabzonspor kazanmıştır. Ligde oynanan 22 maç da berabere sonuçlanmıştır. Lig maçlarında Galatasaray rakip kaleye 113 gol atarken Trabzonspor bu gollere 94  golle karşılık vermiştir.

SÜPERLİG 8. HAFTA PROGRAMI

21 EKİM CUMA
19.00 Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği: Serkan Çınar
20.00 Gaziantepspor-Kayserispor: Arda Kardeşler

22 EKİM CUMARTESİ
16.00 Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor: Hüseyin Göçek
19.00 Akhisar Belediyespor-Adanaspor: Özgür Yankaya
19.00 Galatasaray-Trabzonspor: Fırat Aydınus

23 EKİM PAZAR
13.30 Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır
16.00 Osmanlıspor-Kasımpaşa: Ümit Öztürk
19.00 Beşiktaş-Antalyaspor: Barış Şimşek

24 EKİM PAZARTESİ
20.00 Atiker Konyaspor-Fenerbahçe: Bülent Yıldırım

Yorumlar