"Galatasaray Süper Kupa'da Fenerbahçe maçına çıkacak mı?"

Galatasaray'ın eski yönetici Adnan Öztürk, mevcut yönetime ağır eleştirilerde bulundu.

ADNAN ÖZTÜRK'TEN SERT ELEŞTİRİLER

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticisi Adnan Öztürk, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşılaşacağı Süper Kupa maçı öncesinde sarı-kırmızılı yönetimi sert sözlerle eleştirdi. TRT Spor'da yayınlanan 'İşe Gol' adlı programa konuşan Öztürk, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

"FUTBOLDA NASIL ÇIKIYORSUNUZ?"

Galatasaray'ın basketbolda Fenerbahçe ile oynayacağı play-off final serisi son maçına çıkmamasına gönderme yapan Adnan Öztürk, "Galatasaray maça çıkıyor mu? Çıkıyor değil mi? Etik kurallara uyulmuyor diye basketbola çıkmıyorsanız, futbola nasıl çıkıyorsunuz? 'Fenerbahçe basketbolda etik kurallara uymuyor, futbolda uyuyor mu?' diyorsunuz" şeklinde konuştu.

"İTALYANLARA ÇOK GÜLDÜM"

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilim hakkında da görüşlerini belirten Öztürk, "Fenerbahçe ile Galatasaray'ın geldiği nokta artık tartışma noktasından çıktı. Benim tavsiyem, iki kulübün yönetim kurullarının bir arada maçı izlemesi. Bu gerginliğin sonu hayır değil. Gerçi Prandelli ve Mancini bu Süper Kupa için bir demeç vermişlerdi, çok gülmüştüm. "Fenerbahçe'yi yenip şampiyon olacağız" dediler, sanırım bunun lig olmadığını bilmiyorlar. Bu Soma için hayırlı maçtır. Toplumsal mesaj vermek için en iyi platformdur. Maçtan sonra yapılan açıklamalara da dikkat edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Yorumlar