Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, Galatasaray Sivasspor maçı canlı dinle

Galatasaray – Sivasspor maçı ne zaman oynanıyor, hangi kanal veriyor, saat kaçta oynanıyor maçla alakalı bilgileri ajanshaber.com dan öğrenebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden dört büyük külüplerinden biri olan Galatasaray ve anadolu külüplerinin dev ekiblerinden Sivasspor ligin ilk haftasın da karşı karşıya geliyorlar. Galatasaray Sivasspor maçı mücadelesi cumartesi akşamı Sivas da oynanacak.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI

Galatasaray Sivasspor ile bugüne kadar Sivas da 10 lig mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Bu mücadelelerin 4’ünü İstanbul ekibi Galatasaray kazanırken Sivasspor ise de 3 kez galip gelmiştir. Galatasaray Sivasspor mücadelelerinin 3’ü ise berabere sonuçlandı. Galatasaray Sivasspor maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay tesislerin de devam ettiriyor. İstanbul ekibi bu gece özel bir uçak ile karşılaşma için Sivas’a yol alacak.


GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇ’TA

Geçen sezon Türkiye de ki tüm kupaları kaldıran Galatasaray anadolu ekibi olan Sivasspor’un konuğu olacak. Bu maç sıcaklardan dolayı 22.00 da başlayacak. Galatasaray Sivasspor maçı saat kaç’ta  olduğunuda öğrendik.



GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN

Galatasaray Sivasspor maçı büyük ilgi görüyor maç biletlerinin %50’si tükenmiş durumda.Galatasaray sivasspor maçı ne zaman ? Galatasaray Sivasspor maçı yarın (Cumartesi) oynanılacak. Bu maçı fazla adını duymadığımız Bariş Şimşek yönetecek.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA

Sivasspor Galatasaray mücadelesi ücretsiz veren televizyon kanalı bu senede yok . Süper liğ maçlarını bu sene yine Lig Tv aldı. O yüzden maçı lig tv den ücretli olarak izleyebilirsiniz. Galatasaray’ın en büyük kozu yeni transfer olan Alman panzeri Podolski. Galatasaray da ve Sivasspor da sakat oyuncu bulunmazken Galatasaray da Emre Çolak süper kupa maçın da Ozan Tufan’a yapmış olduğu faulden dolayı kırmızı kart görmüştü bu yüzden olayı oynanılacak olan Glatasaray Sivasspor maçın da takımını yalnız bırakacak.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇ KADROLARI

Galatasaray Sivasspor Maçı için yeni transferlerinden sadece Lukas Podolski kesin ilk onbir de oynayacak gibi duruyor. Galatasaray Sivasspor maç kadroları : Galatasaray : Muslera , Alex Telles, Chedjou,Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Sneijder,Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Podolski ve Burak Yılmaz olarak sahaya çıkmaları bekleniyor. Sivasspor : Korcan Çelik, Cicinho, Manuel De Costa, İbrahim Öztürk,Orhan Gülle,Burhan Eser, Aatif Chahechouhe, Erkan Kaş, Batuhan Karedeniz, Eneramo olacak gibi gözüküyor.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI CANLI DİNLE

Geçen sezon'un tüm kupalarını silip süpüren sarı kırmızılı kulüp bugün Sivasspor'un konuğu oluyor. Taraftarların heyecanla beklediği maç saatler 22.00 gösterdiğin de Barış Şimşek'in düdüğü ile başlayacak. Taraftarların dört gözle beklediği Galatasaray Sivasspor maçı lig tv tarafından ücretli yayınlanacaktır. Galatasaray Sivasspor maçı canlı dinle altındaki vermiş olduğumuz radyo frekansların dan her hangi birine girerek maçı eviniz de, iş yeriniz de, otobüste rahatçça dinleyip takip edebilirsiniz. Maç frekansları : 87.7 ve 92.3 den Galatasaray Sivasspor maçı nı an ve an takip edebilirsiniz. Galatasaray Sivasspor maçı canlı dinle adlı yazımız burada bitti.

etiket :, galatasaray sivasspor, Galatasaray Sivasspor maçı, Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, Galatasaray Sivasspor maçı saat kaçta,galatasaray sivasspor maçı canlı dinle

Yorumlar