Galatasaray şampiyonluğunu kutluyor

2017-18 Spor Toto Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk kupasını bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenecek görkemli bir törenle alacak.

Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenecek törenle şampiyonluk kupasını alacak. Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak kutlamalar 19.05'te, kupa töreni ise 20.30'da başlayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in isteğiyle Florya'daki personel de futbolcularla birlikte sahneye çıkarılıp onore edilecek. VIP koltuğu veya kombinesi olan Galatasaray taraftarları için %50 indirim yapılırken bu özel etkinlik neticesinde sarı kırmIzılı kulübün kasasına yaklaşık 500 bin TL girecek.



Gecenin en önemli sürprizlerinden biri ise Aleyna Tilki olacak. Genç şarkıcı, Galatasaray'ın 21. şampiyonluk kutlamalarında yer alacak. Sezon boyunca Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmalarda Fransız yıldız Bafetimbi Gomis'in attığı gollerden sonra "O Sen Olsan Bari" şarkısı çalınıyordu.

Tilki bu gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı, "Koca bir sezon 'Sen olsan bari'yi marş yaptınız. Bana da klibi erteleyip gelmek düşer. Akşama beraberiz" paylaşımıyla duyurdu.

2017-2018 SEZONUNUN ŞAMPİYONU GALATASARAY

Yorumlar