Galatasaray rekora koşuyor

Galatasaray, düşme hattındaki Es-Es’ten tam 4 gol yedi. Bilal ve Yasin ile iki kez öne geçen sarı-kırmızılılar, Bokila, Nadir, Hadzic ve Kaan’a engel olamadı. Semih’in uzatmalardaki golü ise teselli oldu.

Galatasaray’da sular durulmuyor. Artık başkan bile maça gitmeyi bırakırken, futbol takımının hali de içler acısı. Sahada ne mücadele eden ne de ruhunu ortaya koyan futbolcu kaldı. Takımdaki 8 eksik de buna eklenince, sahaya ligin dibinde çıkan Eskişehirspor, Galatasaray’a tam 4 gol attı. Üstelik sarı-kırmızılılar iki kez öne geçtiği maçta dağıldı.

8 GOL DAHA YERSE!

Spor Toto Süper Lig’deki galibiyet hasreti 4 maça yükselen Galatasaray, 26 hafta sonunda kalesinde 40 gol gördü. Sar-kırmızılı ekip kalan 8 haftada 8 gol daha yerse 2003-04 yılındaki 47 gollük rekoru kıracak. Tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşayan camiada yönetime tepki dinmiyor. Artık taraftarlar futbol maçlarını bile izlemez hale geldi. Son olarak Hamzaoğlu yönetiminde 3 Ekim’de Medipol Başakşehir’i deplasmanda yenebilen sarıkırmızılılar 181 gündür 3 puana hasret.

NOU CAMP'TE ZAFER REAL'İN

Yorumlar