Galatasaray Prandelli'ye kavuştu!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, dün akşam saatlerine İstanbul'a geldi.

Galatasaray, yeni hocasına kavuştu. İtalyan Prandelli, dün akşam saatlerinde yardımcılarıyla beraber özel uçakla İstanbul’a geldi. Soluğu Florya’da alan Aslan’ın patronu, tek tek çalışanlarla tanıştı, kompleksi gezdi, detaylı bilgiler aldı.

İLK TOPLANTI YAPILDI

Yüzünden gülümseme eksik olmayan Prandelli ardından idarecilerle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gündem tabii ki transferdi. Daha önce hem eski çalıştırıcı Mancini hem de takımın deneyimli ismi  Ujfalusi’den bilgiler alan İtalyan, mevcut kadro ve transferdeki gelişmeler hakkında son bilgileri aldı.

YOĞUN BİR GÜN BEKLİYOR

Prandelli, bugün daha da yoğun olacak. İlk idmanına çıkacak ardından 14.00’te Arena’da 2 yıllık imzayı atacak. İtalyan teknik adamın akşamki adresi ise Galatasaray Adası olacak. Kendisi için verilecek yemekte camianın önemli isimleriyle buluşacak Prandelli, bir de ‘merhaba’ konuşması yapacak.

SENELİK ÜCRET EUROYLA PRİMLER DOLARLA ÖDENECEK

Cesare Prandelli’nin alacağı ücret de netleşti. KAP’a gönderilen açıklamaya göre önümüzdeki sezon 2 milyon 950 bin Euro kazanacak olan Prandelli, ligdeki şampiyonluk ve Devler Ligi’nde çeyrek final hedefine ulaşılırsa, bir sonraki sezon ücretine 350 bin Euro zam alacak. Ayrıca lig şampiyonluğu halinde 1 milyon Dolar, Türkiye Kupası zaferi halinde 500 bin Dolar daha kazanacak. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final için 250 bin, yarı final için 500 bin, final için 1 milyon Dolar bonus ödenecek. Kupanın kazanılması halinde bu rakam 2 milyon Dolar’a çıkacak. UEFA Avrupa Ligi’ndeki final için ödenecek bonus 600 bin Dolar, kupanın kazanılması halinde ise 1.2 milyon Dolar olacak.

TESİSLERE HAYRAN KALDI

Havalimanında konuşmamayı tercih eden Prandelli, Florya Metin Oktay Tesisleri’ni gezdikten sonra kısa bir açıklama yaptı. GS TV’ye konuşan İtalyan hoca, tesislerden övgüyle söz etti. Prandelli, “İlk olarak tesisleri gezdim. Oldukça güzel ve teknolojik bir tesis. Kulübün ne kadar başarılı olduğu tesislerden belli” dedi. Aslan’ın yeni hocası, “Gelecek planlarınız nedir?” sorusuna ise, “Bu planları yarın (bugün) konuşalım” yanıtı verdi.

Yorumlar