"Galatasaray Moyes'u çok istiyor!"

Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen teknik direktör David Moyes'un temsilciliğini de yapan kardeşinden önemli açıklamalar.

MOYES'UN KARDEŞİ KENY MOYES'TAN AÇIKLAMALAR

Keny Moyes, "Güzel bir fırsattı; değerlendirdik ve İstanbul'a bir ziyaretti bulunduk. Ama bu görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi verme sorumluluğunu üstüme alamam. Sadece görüşmenin çok iyi, son derece pozitif geçtiğini söyleyebilirim" dedi. 

CİMBOM ÇOK İSTEKLİ

Toplantının son derece dostça bir ortamda gerçekleştiğini vurgulayan Moyes, "İkinci bir görüşmeniz olacak mı?" şeklindeki soruya ise "Bence çok verimli bir görüşme oldu. Memnun kaldık. Ancak daha fazla bilgi veremem. Normalde açık bir insanım; ancak bu noktada kendimi daha fazla bilgi verecek pozisyonda görmüyorum. Çok iyi bir görüşmeydi bizim için. Ayrıca Galatasaray'ın da bu görüşmede çok istekli olduğunu söylemeliyim. Başkanın yaklaşımından çok etkilendik" şeklinde konuştu. 

"HEYECAN VERİCİ"

David Moyes'un, İstanbul'da gördüklerinden etkilendiğini belirten Keny Moyes, "Heyecan verici. Yarışmaya hazır. İlk izlenim olarak gördüğü pek çok şeyi heyecan verici olarak tasvir etti" dedi. 

Yorumlar