Galatasaray kupa için Abdi İpekçi'de

Galatasaray Odeabank, EuroCup şampiyonluğu için Fransız ekibi Strasbourg ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaşacak.

AjansHaber/ÖZEL

Bu sezon Avrupa’da emin adımlarla yola devam eden Galatasaray Odeabank, EuroCup finalinde Strasbourg ile karşılaşıyor. Kupanın finalinde ilk maçı Fransa’da oynayan Galatasaray, Strasbourg’a 66-62 mağlup oldu. Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda taraftarının da desteğiyle 5 sayılık galibiyet alıp kupayı müzesine götürmek istiyor. Galatasaray, EuroCup’u kazanırsa bu başarıyı gösteren ilk Türk takımı olacak ve seneye THY Euroleague’de mücadele etme şansı kazanacak.

Galatasaray Odeabank’ın Strasbourg ile oynayacağı zorlu karşılaşma yarın saat 20:00’de başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

Galatasaray taraftarı yarı finaleki Gran Canaria maçında müthiş bir atmosfer oluşturmuştu.

GALATASARAY’I MÜTHİŞ BİR TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR

Finalin ikinci ayağına Abdi İpekçi Spor Salonu’nda çıkacak olan Galatasaray Odeabank’ı müthiş bir taraftar desteği bekliyor. EuroCup final maçı için satışa çıkarılan biletleri kısa sürede bitiren taraftarlar, takımı desteklemek için müthiş bir atmosfer oluşturacak.

KUPANIN FORMÜLÜ 5 SAYILIK GALİBİYET

Bu sezon EuroCup’ta Abdi İpekçi Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı maçlarda taraftarının da desteğiyle iyi sonuçlara alan Galatasaray Odeabank, Fransız ekibi Strasbourg’u 5 sayı farkla mağlup ederse kupanın sahibi olacak. Maç 4 sayılık Galatasaray Odeabank üstünlüğüyle sona ererse uzatmalara gidecek. Galatasaray Odeabank 3 sayı ya da daha az farkla galibiyet ve tüm mağlubiyetlerde kupayı rakibine kaptırmış olacak.

EN ÖNEMLİ KOZUMUZ KUPANIN MVP’Sİ ERRICK MCCOLLUM

Galatasaray Odeabank’ın zorlu maç öncesi en büyük kozu, bu sezon EuroCup’ın MVP’si yani en değerli oyuncusu seçilen Errick McCollum. Kupada maç başına 22 verimlilik puanıyla oynayan McCollum 18.7 sayı, 4.4 ribaunt ve 3.7 asist ortalamalarıyla oynadı.

TÜRKİYE BASKETBOLU İÇİN KRİTİK EŞİK

Galatasaray Odeabank, EuroCup’ta finale yükselen ilk Türk takımı oldu. Galatasaray Odeabank, kupayı kazanma başarısı gösterirse, bu kupayı müzesine götüren ilk Türk takımı olacak ve önümüzdeki sezon THY Euroleague’de mücadele etme hakkı kazanacak.

GALATASARAY-STRASBOURG MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray’ın Strasbourg’u Abdi İpekçi Salonu’nda ağırlayacağı final karşılaşması 27 Nisan Çarşamba (yarın) saat 20:00’de başlayacak. Kritik maçı NTV Spor naklen yayınlayacak.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar