Galatasaray - Karabükspor maçında sinirler bir anda gerildi!

45+1. dakikada Felipe Melo’yu topsuz bir pozisyonda çelme takıp yere düşüren Erkan Kaş’a, hakem İlker Meral’in kart göstermemesi sinirlerin gerilmesine sebep oldu.

Drogba, saha kenarına kadar gelip, 4. hakem İsmail Şencan’a “Hareketi gördün, neden orta hakeme söylemiyorsun. Gözünün önünde ayağına vurdu” diyerek tepki gösterdi. Ancak dördüncü hakem, Drogba’ya, “Karar orta hakemin” diyerek Galatasaraylıları kızdıran bir yanıt verdi. Mancini de, soyunma odasına gitmeden evvel bu sert hareket nedeniyle soluğu Tugay Kerimoğlu ile birlikte İlker Meral’in yanında aldı ve tepki gösterdi.

Bu sırada Sneijder da, sinirli bir şekilde hakemin bu hareketi pas geçmesi üzerine öfkeli hareketlerde bulundu. Karabükspor İdari Menajeri, bir anda Hollandalı’yı itti. Sneijder’la, Karabükspor Menajeri arasında tansiyon yükselirken, araya Galatasaray tercümanı Mert Çetin ve Mancini girdi. Bu sırada, Karabük tribünleri “Sahtekar Burak” diye bağırıp, sahaya yabancı madde yağdırdı. Burak da yanına düşen çakmağı hakeme götürünce, taraftarlar Burak aleyhinde bağırmaya devam etti.

Yorumlar