Galatasaray Kadıköy'e lider gidiyor

Süper Lig'in 22. haftasında taraftarının önüne lider çıkan Galatasaray, konuk ettiği Erciyesspor'u 3 golle yıkarak tahtını korudu. Önümüzdeki hafta Kadıköy'de gerçekleşecek derbiye lider gidiyor.

M.S.Galatasaray, K.Erciyesspor'u 3-1 mağlup etti.
M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
90'Galatasaray'da Wesley Sneijder'in yerine Blerim Dzemaili oyunda.
90'Sol kanattan gelişen Galatasaray kontra atağında Sneijder ceza alanına girip dar açıdan kaleye şutunu gönderdi. Zülküf'ten dönen topa Sneijder daha dar açıdan yerden çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.

90'GOL! Wesley Sneijder

90'Mücadelenin sonuna 4 dakika ilave edildi.
90'Erciyesspor gole çok yaklaştı. Sylla'nın mutlak bir gol pozisyonunda Muslera'yı geçemedi.
89'Sol kanattan gelişen Erciyesspor atağında Barış, Sabri'den sıyrılıp son çizgiye indi ve ortasını yaptı ama Muslera topu kontrol etti.
88'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Anıl'a faul yapan Emre sarı kart gördü.
88'Sarı kırmızılılar gole yine çok yaklaştı. Sneijder, sol kanatta topu alıp ceza alanına girdi ve son çizgiden kale sahasına topu çevirdi ama Umut topa dokunamayınca savunma topu uzaklaştırdı.
87'Yine sağ kanattan gelişen Erciyesspor atağında Cenk Ahmet ceza alanına girip topu içeriye çevirdi ama savunmadan seken topu Muslera kontrol etti.



86'Erciyesspor atağında Drenthe, rakip ceza alanı yakınlarına kadar gitti ama yardıma gelen kimse olmayınca Hamit topu rakibinden aldı ve ardından Drenthe, Hamit'e faul yaptı.
85'Mücadelede artık son 5 dakikanın içindeyiz. Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Sarı kırmızılılar bu maçı kazandığı takdirde haftayı lider tamamlayacak.
84'Galatasaray sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk'un ortasında savunmanın karşıladığı topu Emre kontrol edip sol çaprazdaki Sneijder'e pasını verdi. Sneijder'in kaleye şutunda Zülküf topu çelmeyi başardı.
83'Wesley Sneijder, direğe takıldı. Rakip ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Sneijder'in kaleye mükemmel şutunda kaleci Zülküf'ü geçen top üst direkten döndü.
82'K.Erciyesspor'da Murat Yıldırım'ın yerine Yacouba Sylla oyunda.
82'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ortasında Erciyesspor savunması topu karşıladı.
81'Kullanılan serbest vuruşta Emre'nin doğrudan kaleye gönderdiği topu Zülküf kornere gönderdi.
80'Ev sahibi ekip Galatasaray sağ kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Topla buluşan Sabri'nin ortasında Murat topa eliyle müdahale etti ve karar endirekt serbest vuruş.
78'Sarı kırmızılılar gole çok yaklaştı. Telles, sol kanattan ceza alanına girip dar açıdan karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti ama Zülküf bu kez gole izin vermedi.
77'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
76'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un doğrudan kaleye gönderdiği top barajdan sekti ve ardından kornere gitti.
75'Maçın hakemi şu an barajı ayarlıyor. Topun arkasında Selçuk İnan...
74'Galatasaray'da Bruma, çalımlarla ceza yayı ön bölümüne kadar geldi ve Anıl'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tehlikeli bir nokta.
73'Konuk ekip ekipte Yasin Pehlivan, orta alanda Sneijder'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.
72'Erciyesspor'da Serdar Gürler'in yerine Necati Ateş oyunda.
71'Galatasaray sağ ve sol kanattan üst üste 2 kez köşe vuruşu kullandı. İlk köşe vuruşunda Zülküf topu çıkarırken ikinci köşe vuruşunda Chedjou'nun kafaf vuruşunda top üstten az farkla dışarıya gitti.
70'Galatasaray'da Hamit Altıntop sarı kart gördü.
69'Galatasaray çok hızlı bir kontra atak geliştirdi. Bruma'nın ceza alanı dışı sağ çaprazından ortasında savunma son anda topu kornere gönderdi.
68'Erciyesspor'da eski bir Galatasaraylı olan Necati Ateş birazdan oyuna girecek.
67'Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Yasin Öztekin'in yerine Alex Telles oyunda.
56'Yine sol kanattan gelişen Erciyesspor atağında Barış'ın ceza alanına ortasında Serdar, kafa topunda Olcan'a faul yaptı.
55'Erciyesspor'da Drenthe, rakip yarı alanda topu alıp rakiplerini bir bir geçip sol kanattan son çizgiye kadar indi ama yardım gelmeyince topu kaybetti.
54'Sarı kırmızılılar ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da golle başladı.
53'Galatasaray, rakip yarı alanın ortalarından hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un sol direk yakınlarına ortasında Chedjou, kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

53'GOL! Aurelien Chedjou

52'Sarı kırmızılılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında savunmada Boye topu uzaklaştırdı.
51'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Sneijder'in sert şutundan sonuç çıkmadı.
50'Bir başka Galatasaray atağında Yasin'in ceza alanının hemen içinden sol çaprazdan şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.
49'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağına Sneijder - Olcan paslaşmasının ardından Olcan topu içeriye çevirmek istedi ama başarılı olamadı.
48'İki takım da ikinci yarıda oyunda çok fazla top kaybı yapıyorlar.
46'Mücadelenin ikinci yarısı Erciyessporlu oyuncuların vuruşuyla başladı...

D.A.Galatasaray - K.Erciyesspor mücadelesinin ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında kafalardan seken topu kaleci Zülküf kontrol etti.
45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
44'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Barış'ın ceza alanına ortasında herkesi aşan top diğer kanattan taca çıktı.
43'Bu kez gelişen Erciyesspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Barış'ın kaleye sert şutunda Chedjou'ya çarpan top kornere gitti.
42'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ortasında kafalardan seken topu Zülküf kontrol etti.
41'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın pasında Yasin ceza alanına girip topu içeriye çevirdi ama Diakhate topu kornere gönderdi.
40'Geride kalan 40 dakikalık bölümde Galatasaray 200, Erciyesspor ise 100 isabetli pas yaptı.
39'Kullanılan serbest vuruşta Barış'ın doğrudan kaleye gönderdiği top yandan az farkla dışarıya gitti.
38'Bu kez gelişen Erciyesspor atağında Murat, Sneijder'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
37'Galatasaray savunmasında topla buluşan Sabri'nin rakip yarı alanın ilk metrelerindek Selçuk'a pasında Selçuk rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
33'Orta alanda topla buluşan Hamit, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
32'Galatasaray yarı alanın ortalarında topla buluşan Drenthe, topu alıp sol çapraza doğru gidip, sağ çaprazdan ceza alanına giren Vleminckx'e pasını attı. Vleminckx, topa gelişine çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.

32'GOL! Björn Vleminckx

30'K.Erciyesspor'da oyuncu değişikliği. Caner Osmanpaşa oyundan çıkarken Barış Memiş oyunda.
28'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Sneijder, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
27'Gelişen Erciyesspor atağında Vleminckx'in yerden pasında Cenk Ahmet ceza alanına hareketlendi ama araya Koray girdi ve topu uzaklaştırdı.
26'Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Sneijder'in ceza alanı dışından kaleye vuruşunda top oyun alanını terk etti.
25'Galatasaray'da Sneijder'in pasında topla buluşan Hamit, yaklaşık 30 metreden kaleye şutunu çekti ama sol direk dibinde son anda Zülküf topu kornere gönderdi.
24'Sarı kırmızılıların özellikle ilk 20 dakikalık bölümdeki amansız bakısı biraz azalmış durumda.
23'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in uzun pasında topla hareketlenen Olcan, Caner'den sıyrılamadı.
22'Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Galatasaray'ın %63' %37 üstünlüğü bulunuyor.
21'Galatasaray karşı atağında Hamit'in güzel pasında topla buluşan Sabri'nin ceza alanına yerden sert ortasında Diakhate topu uzaklaştırdı.
20'Gelişen Erciyesspor atağında Vleminckx'in ceza alanına sağ çaprazdan giren Cenk Ahmet'e aşırdığı topta son anda Koray topu karşıladı.
19'Sarı kırmızılıların atakları durmak bilmiyor. Top Erciyesspor'dayken müthiş bir pres başlıyor.
18'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
17'Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan savunma arkasına harika sarkan Bruma, atılan pasta topu kontrol edip ceza alanına kadar gitti ama pas vermek yerine ayağının dışıyla diğer köşeye vuruşunu yaptı ama savunma topu önledi. Ardından topu yine alan Bruma'nın pasında Sabri'nin kaleye vuruşunda savunmadan seken top kornere gitti.
16'Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında Erciyesspor savunması topu uzaklaştırdı.
15'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma'nın pasında topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında savunmanın ayak koyduğu top kornere gitti.
11'Galatasaraylı oyuncular maça çok hızlı ve çok istekli başladı. Bir başka atakta Sneijder'in ceza alanı dışı sol çaprazından kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.
10'Sneijder'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunmada Diakhate topu uzaklaştırdı.
9'Sarı kırmızılılar yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın ceza alanına kavisli ortasında savunma yine topu kornere gönderdi.
8'Yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Yasin'in pasında ceza alanı önündeki Olcan'ın sert şutu üstten az farkla dışarıya gitti.
7'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ceza alanı uzak noktasına ortasında Zülküf topu kontrol etmek isterken elinden kaçırdı ve ardından savunma topu uzaklaştırdı.
6'Galatasaray maça çok hızlı başladı. Bu kez sol kanattan gelişen atakta Sneijder, ceza alanına girip topu içeriye çevirdi ama son anda Caner topu kornere gönderdi.
5'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin pasında topla buluşan Bruma, ceza alanına girer girmez sert şutunu çekti. Kaleci Zülküf'ten dönen topa Umut yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu.

5'GOL! Umut Bulut

4'Galatasaraylı oyuncular rakip yara alana yerleşti, pas yapıyor...
2'İlk atak Galatasaray'dan geldi. Yasin'in sol kanattan son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasında Selçuk, topa vurmak isterken Boye'ye faul yaptı.
1'Mücadele Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı...
M.Ö.Türk Telekom Arena Stadı'ında İstiklal Marşı'mız...

GALATASARAY-SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR

SAAT: 20.00
STAT: TT Arena
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig Tv

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Koray, Chedjou, Olcan, Hamit, Selçuk, Yasin, Bruma, Sneijder, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR: Zülküf, Caner, John Boye, Diakathe, Anıl, Cenk Ahmet, Murat Yıldırım, Yasin, Drenthe, Serdar Gürler, Vleminckx
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek



Yorumlar