Galatasaray Jefferson Farfan ile anlaşmak üzere

Klaas Jan Huntelaar için atağa geçtiği iddia edilen Galatasaray'ın aslında Farfan'la ilgilendiği ortaya çıktı.

Önce Amrabat’ı daha sonra Bruma’yı takımdan gönderen Hamza Hamzaoğlu yeni sezonda sağ açığa iyi bir kanat oyuncusu ararken, deneyimli teknik adamın listesinde yer alan Valbuena’ya Sevilla’nın talip olması işleri karıştırdı. Valbuena için Dinamo Moskva kulübüyle pazarlıklara başlayan Galatasaray’ın araya Sevilla’nın girmesiyle bu transferden vazgeçtiği öğrenilirken, sarı kırmızılıların listesinde yer alan bir diğer aday Jefferson Farfan için Schalke’nin kapısını çaldığı anlaşıldı. Klaas Jan Huntelaar ile hedef saptıran Galatasaray’ın asıl hedefinin Farfan olduğu belirtilirken, Cenk Ergün’ün Schalke yönetimiyle Huntelaar için değil Farfan transferi sebebiyle masaya oturduğu öğrenildi.

KRONİK BİR SAKATLIĞI BULUNMUYOR

Dün Copa Amerika turnuvası yarı final maçında Şili’ye karşı forma giyen Farfan, başarılı bir performans ortaya koyarken 31 yaşındaki yıldız futbolcunun Schalke ile sözleşmesinin  2016’da sona ermesi sarı kırmızılı ekibin elini güçlendiriyor. Bu sezonu çeşitli sakatlıklarla geçiren ve sadece 9 maçta forma giyen Perulu oyuncu 2012-2013’te 35, geçtiğimiz sezon ise 28 maçta görev aldı. Kronik bir sakatlık problemi bulunmayan Farfan Copa Amerika’da ise 5 maçta 285 dakika görev aldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar