Galatasaray ikinci yarıya sorunlu girecek

Süper Lig'de ikinci yarı başlıyor ancak yabancı krizine çözüm bulunamadı.

Süper Lig’in ikinci yarısı bugün start alıyor ancak Sarı-Kırmızılılar hala takımdaki yabancı futbolcu konusunu çözmüş değil... Kadrosunda 10 yabancı bulundurmasına karşın Izet Hajrovic ve Alex Telles’i transfer eden Cimbom; dün, G.Antep’ten gelen teklif ile umutlansa da yine çaresiz kaldı. 

G.Antep; sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Bruma’nın kendilerine kiralık verilmesini önerdi. G.Saray, kontenjanın boşalması adına bu teklife sıcak baktı. Ancak Kırmızı-Siyahlı ekip, bunun karşılığında sezon başında Ş.Urfa’ya kiralanan Sercan Yıldırım’ın kendilerine verilmesini talep etti.

Fakat bu konuda pürüz yaşanınca Sarı-Kırmızılılar, Yiğit Gökoğlan’ı önerdi. Bu teklifi de G.Antep kabul etmedi.

Görüşmeler şimdilik tıkandı. Düşünmek için zaman isteyen G.Saray kurmaylarının en genç pazartesi günü son kararlarını verecekleri ifade edildi. Ancak kesin olan bir şey var ki; henüz lisansları çıkartılamayan Hajrovic ve Telles, pazar günkü G.Antep maçında forma giyemeyecekler.

SERCAN’A URFA ENGELİ

Bursaspor’a transfer olduğu iddia edilen Sercan Yıldırım’ın resmi imza atmadığı öğrenildi. G.Saray’ın sezon başında Şanlıurfa’ya kiraladığı Sercan’ın izin almadan Bursa’ya gittiği belirtildi.

Urfalı yöneticilerin de Sercan’a “150 bin Euro getir, öyle git” dediği ancak oyuncunun para vermeye yanaşmadığı kaydedildi. Eğer ücret ödenmezse Sercan, Urfa’ya dönecek. Parayı G.Saray öderse oyuncu, G.Antep’in yolunu tutacak. Öte yandan Yiğit Gökoğlan’ın ise Kayseri Erciyes ile anlaştığı belirtildi.

KRAL İNTER’E

Burak Yılmaz için İtalya’dan müthiş bir iddia ortaya atıldı. Çizme basını; Inter’in Burak Yılmaz ile ilgilendiğini yazdı. Sezon başında Lazio ile transfer görüşmeleri yapan Burak’ın Inter’in teklifine sıcak bakabileceği belirtilirken; Milano ekibinin yakın zamanda Galatasaray yönetiminin kapısını çalacağı da ileri sürüldü.

ES-ES’TEN VEYSEL DÖNÜŞÜ!

Eskişehirspor Kulübü ve Galatasaray arasındaki Veysel Sarı transferi yeniden alevlendi... Yaklaşık 3 hafta önce Sarı-Kırmızılı takımın Veysel için yaptığı teklifi geri çeviren, oyuncunun takımdan ayrılmasını kabul etmeyen Kırmızı-Siyahlı yönetim; karar değiştirdi ve teklifi gecikmeli de olsa kabul etti. Veysel’in 700 bin liralık alacağının tahsili için TFF’ye başvurmasının ardından harekete geçen Eskişehirspor Kulübü, Sarı-Kırmızılı kurmaylara haber gönderdi ve 900 bin Euro bonservis ödenmesi halinde Veysel Sarı transferi için anlaşabileceklerini iletti.

Yorumlar