Galatasaray Donk ve Meier transferini bitirdi!

Devre arası transfer sezonunda takıma en az 4 takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetimi talip olduğu bütün futbolculardan olumlu yanıt aldı.

Ocak ayı transfer dönemine sayılı günler kala çalışmalarına tam gaz devam eden Mustafa Denizli devre arasına kadar puan kaybı yaşamak istemiyor. Göreve geldiği Kasımpaşaspor maçından beri hemen hemen bütün futbolcularına şans veren Denizli, başkan Dursun Aydın Özbek’ten en az 4 transfer isterken tecrübeli teknik adamın forvet hattına mutlaka ve mutlaka sırtı kaleye dönük pivot forvet talep ettiği belirtildi. Akhisarspor maçında sağ bekte Tarık Çamdal’ı kullanmasına rağmen genç futbolcudan istediği verimi alamayan, daha sonra Semih Kaya’yı o mevkiye kaydırarak Sabri Sarıoğlu’nu düşünmediğini gösteren Mustafa Denizli yönetime mesaj gönderirken, yapılacak 4 transferin sağ bek, ön libero, forvet ve kanat oyuncusu olarak belirlendiği ortaya çıktı.

DAMİAO'NUN BONSERVİSİ YÜZDELERE AYRILMIŞ DURUMDA

Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal’ı gözden çıkaran Mustafa Denizli, orta sahada ise Akhisarspor karşısında taraftarlarına saç baş yolduran Jose Rodriguez ve Emre Çolak’ı da sildiği anlaşıldı. Aurelien Chedjou’dan ön libero yaparak orta sahada oynayan oyuncularını görmezden gelen Denizli, bu mevkiye acil bir transfer yapılmasını isterken 66 yaşındaki çalıştırıcının kadroya katmak istediği futbolcuların da yavaş yavaş belli olduğu vurgulandı. Sağ beke Fransız futbolcu Debuchy’i almak isteyen Mustafa Denizli’nin forvet hattına ise Alexander Meier ve alternatifi Mevlüt Erdinç’i yazdığı anlaşıldı. Damiao için piyasayı yoklayan yönetimin Brezilyalı golcünün bonservisi elinde olmasına rağmen transferinin çok zor olduğu, Damiao’yu kadroya katmak isteyen takımın en az iki üç muhatabı (bonservisi yüzdelere ayrılmış durumda) karşısına alması gerektiğini anladığı belirtildi. Ön libero arayışlarına devam eden sarı kırmızılı yöneticilerin teknik direktör Mustafa Denizli ile yaptığı çalışmadan Yan M’Vila ve Donk ismlerinin ön plana çıktığı anlaşılırken Hollandalı futbolcunun hazır olduğu, Fransız orta sahanın ise Sunderland’den ayrılmak istediği öğrenildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar