Galatasaray Balıkesirspor ile amansız bir yarışa girdi

Dün Karabükspor karşısında kalesinde 2 gol görerek son 9 haftada her maçta gol yiyen Galatasaray, Trabzonspor sınavı öncesi endişe veriyor.

Spor Toto Süper Lig’in 26.hafta lideri Galatasaray, Fenerbahçe’nin Ç.Rizespor deplasmanından 3 puanla dönmesiyle koltuğu bir günlüğüne ezeli rakibine kaptırmıştı. Dün oynanan Karabükspor maçında rakibini 4 golle uğurlayan sarı kırmızılı ekip son 8 haftaya girerken tekrar liderliğe yükselirken, Hamza Hamzaoğlu’nun oynattığı futboldan çok yenilen goller camianın bir anda gündemine oturdu.

SÜPER LİG'İN EN RAHAT GOL YİYEN TAKIMLARINDAN BİRİ GALATASARAY

Son 9 haftada her maç kalesinde gol gören Galatasaray, dün de Karabükspor maçında skoru 3-0’dan 3-2’ye getirince Arena’yı dolduran taraftarların sabrı taştı. Sneijder’in attığı 4.golden sonra derin bir ‘oh’ çeken Galatasaraylılar haftaya oynanacak olan Trabzonspor deplasmanı öncesi endişe büyük yaşadılar. ‘Bu kadar rahat golü Balıkesirspor bile yemiyor’ yorumları yapılan sarı kırmızılı ekip için Abdurrahim Albayrak’ın devre arasında takıma iyi bir defans oyuncusu almaması da gösterilirken, Hamza Hamzaoğlu’nun sahanın içine müdahale etmesinde yetersiz kaldığı görüşleri de sesli bir şekilde konuşulmaya başlandı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.





Yorumlar