Galatasaray Akhisar Belediyespor'u farklı geçti

Selçuk İnan'ın cezası nedeniyle oynamadığı mücadelede Galatasaray, Akhisar Belediyespor engelini farklı geçti; 6-1.

GALATASARAY: 6 - 1 :AKHİSAR BELEDİYESPOR

Ligin 24. haftasında Akhisar Belediyespor'u TT Arena'da misafir eden Galatasaray, sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.


 

Selçuk İnan'ın cezası nedeniyle forma giymediği mücadelede Galatasaray oyuna iyi başlamamasına rağmen 13. dakikada Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda Didier Drogba'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

18. dakikada soldan gelişen atakta topla buluşan Telles, yaptığı şık vuruşla farkı ikiye yükseltti ve ilk yarı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Cimbom, 48'de Drogba'nın ve 55'te Burak Yılmaz'ın golleriyle skoru 4-0'a getirdi.

Burak Yılmaz'ın golünden dört dakika sonra Mehmet Akyüz, deplasman ekibi Akhisar Belediyespor'un mücadeledeki tek golünü kaydetti.

Bu golün ardından kontrolü bırakmayan Galatasaray 65. dakikada Burak Yılmaz'ın yeniden sahneye çıkmasıyla bir gol daha bularak skoru 5-1'e getirdi.

Mücadelede perdeyi kapatan gol de 72. dakikada Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'den geldi.

GALATASARAY TAKİPTE

Bu maçın ardından puanını 48'e yükselten Galatasaray, lider Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını maç fazlasıyla üçe indirdi.

Akhisar Belediyespor ise 35 puanla 6. sırada kaldı.

HAMİT ALTINTOP NİHAYET

Sakatlığı nedeniyle oldukça uzun süredir Süper Lig'de forma giyemeyen Galatasaraylı Hamit Altıntop, 77. dakikada Wesley Sneijder'in yerine oyuna girerek formasına kavuşmuş oldu. Hamit uzatma dakikalarında yakaladığı gol fırsatını ise değerlendiremedi.

Yorumlar