Galatasaray 3'te 3 peşinde!

Spor Toto Süper Lig’e 2’de 2 yaparak başlayan Galatasaray, Kayserispor deplasmanında galip gelerek 3’te 3 yapmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk maçında TT Arena’da Kardemir Karabükspor’u 1-0 mağlup etmişti. İkinci haftada Akhisar Belediyespor’a konuk olan sarı kırmızılar 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-1 kazanmıştı. Milli maçların ardından lige aranın sona ermesiyle sarı kırmızılılarda gözler Kayserispor maçına çevrildi.

Galatasaray, Kayserispor maçını da kazanıp ligde 3’te 3 yapmak istiyor. Spor Toto Süper Lig’in dördüncü haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek Galatasaray daha sonra Beşiktaş deplasmanına çıkacak.

Galatasaray’ın zorlu Kayserispor sınavını AjansHaber’e değerlendiren spor yorumcusu Esat Yılmaer, Galatasaray’ın iyi bir başlangıç yaptığını ve daha organize bir takım görüntüsü verdiğini söyledi. Yılmaer, 'Kayserispor zaman zaman iyi futbol oynuyor ama Galatasaray’ın bu maçtan istediği sonucu çıkaracağını düşünüyorum. Galatasaray daha organize bir görüntüde ve futbolcularla Jan Olde Riekerink arasında iyi bir bağlantı var. Kulüp içi sorunlar da halledilmiş gözüküyor. Galatasaray bu sezona iyi bir başlangıç yaptı ve bunu devam ettirmek amacında' dedi.

Spor yorumcusu Esat Yılmaer, Galatasaray’ın zorlu Kayserispor sınavını AjansHaber’e değerlendirdi:


'BU SENE İSTEKLİ BİR GALATASARAY GÖRÜYORUZ'

Galatasaray sezona iyi bir başlangıç yaptı. Çok iyi futbol oynamasa da, bir takım savunma hataları devam etse de kazanmayı bilen bir takım görüntüsü var. Özellikle Akhisar Belediyespor maçında Karabükspor maçına göre daha bir futbol vardı. Bu sene istekli bir Galatasaray görüyoruz.

'GALATASARAY DAHA ORGANİZE BİR GÖRÜNTÜDE'

Kayserispor zaman zaman iyi futbol oynuyor ama Galatasaray’ın bu maçtan istediği sonucu çıkaracağını düşünüyorum. Galatasaray daha organize bir görüntüde ve futbolcularla Jan Olde Riekerink arasında iyi bir bağlantı var. Kulüp içi sorunlar da halledilmiş gözüküyor. Galatasaray bu sezona iyi bir başlangıç yaptı ve bunu devam ettirmek amacında.

Kayserispor, deneyimi çok yüksek olan bir takım değil. Galatasaray’ın tecrübesi bu maç için daha ağır basıyor.

'FORVETTE SAKATLIKLAR OLSA DA…'

Galatasaray’ın forvetinde eksiklik olsa da geride olan futbolcuların da gol atma özellikleri var. Wesley Sneijder’in form durumu yüksek, diğer oyuncular da destek veriyor. Galatasaray defanstaki belirgin hatalarını Kayserispor deplasmanında tekrarlamazsa, istediği sonuçla döner ve zirve yürüyüşünü sürdürür.

Sakatlıklar zaten olacaktır ama Galatasaray için şu aşamada forvetlerin eksikliği önemli değil çünkü Galatasaray gol atmasını becerebiliyor. Genç Sinan Gümüş de forvette kullanılabilen bir isim.

 

 YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar