Galatasaray 2 futbolcu arkadaşları ve Hamza Hamzaoğlu ile vedalaştı

20.şampiyonluğunu dün resmen ilan eden Galatasaray'da iki tecrübeli futbolcu camiaya ve arkadaşlarına veda etti.

Şampiyon Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rize maçında sezon içinde fazla forma şansı bulamayan isimleri tercih etti. Bursa ile oynanacak finali düşünen Hamzaoğlu, sürekli olarak oynayan Sabri ve Semih Kaya ile zaman zaman forma giyen Hamit, Emre Çolak dışında Sinan Bolat, Dzemaili, Aydın, Bruma, Pandev, Koray ve Tarık Çamdal gibi az süre alan isimleri tercih etti. Bu futbolculardan kiralık olarak forma giyen Sinan Bolat ile Genoa ile anlaşan Makedon golcü Pandev son kez sarı-kırmızılı formayı giydiler.

Abitoğlu’na kırmızı kart!

Çaykur Rize-Galatasaray maçının hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu dün kariyerindeki son maçını yönetti. Abitoğlu, yapılan jestle şampiyon takımın maçında düdük çalarak sahalara veda etti. 45 yaşındaki hakem sahaya çıkarken iki takım futbolcuları tarafından alkışlandı, o da bu jest karşısında çok duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Para hocaya...

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından her 2 takım oyuncuları Mustafa Kamil Abitoğlu’nu omuzlarına aldı. Bu sırada Sabri Sarıoğlu, elindeki kırmızı kartı Abitoğlu’na gösterdi ve dışarıyı işaret etti. Sabri’nin bu hareketi futbolcular ve taraftarlar tarafından alkışlandı. Galatasaraylı Yekta ise hakemin cebindeki köpüğü alarak üzerine sıktı. Mustafa Kamil Abitoğlu, top-kale seçiminde kullandığı son parayı da Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na hatıra olarak verdi.

Emre el öptü

Çaykur Rizespor kalecisi Aykut Erçetin, sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcularla tokalaştı. Bu sırada Galatasaraylı Emre Çolak, Aykut’un elini öptü.

Esprili kişiliğiyle dikkat çeken Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu’nu omuzlara aldırdı, futbolcular jübile yapan hakemi daha sonra havaya attı.


Yorumlar