Futbolcularının üzerinden basını bombalamaya devam etti

Galatasaray galibiyetinden sonra oyuncularını sıcağı sıcağına uyaran Şenol Güneş'in, “Tabii ki sevineceğiz, ama bu sevinci asla abartmayalım. En iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Süper Lig’de liderlik koltuğunu Fenerbahçe’den geri alan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, Galatasaray zaferinin ardından erken havaya girilmemesi konusunda futbolcularına bir dizi uyarıda bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan dev maçtan sonra soyunma odasında futbolcularıyla sıcağı sıcağına bir toplantı gerçekleştiren Güneş, sadece bir derbi kazandıklarını dile getirdi. Galibiyet ve ortaya koydukları başarılı futbol için oyuncularını kutlayan siyah-beyazlı teknik adamın, “Tabii ki sevineceğiz, ama bu sevinci asla abartmayalım. En iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için önemli olan iyi oynayarak kazanmak. En yakın rakibimizle aramızda sadece 2 puan fark var. Henüz biten bir şey yok, yarış devam ediyor” ifadelerini kullandığı belirlendi.

‘Ligin sonu önemli’

Şenol Güneş bu sezon puan kaybettikleri maçlarda bile rakiplerden daha iyi futbol oynadıklarının altını çizdi. Beşiktaş’ın teknik patronu, “Bir galibiyetle büyük övgüler alıyoruz, bir mağlubiyetle de yerden yere vuruluyoruz. Bunlara bakmamak lazım. Önemli olan ligin sonunu getirmek. Önümüzde şimdi bir kupa maçı var. Şimdiye kadar fazla şans bulamayanlar için bu maçlar önemli fırsat olacak. O nedenle Galatasaray zaferini unutarak Karabükspor maçını düşünmemiz gerekiyor” diyerek, oyuncularından yere sağlam basmalarını istedi.

Takım vurgusu

Şenol Güneş, Galatasaray karşısında sergilenen futboldan çok memnun kaldığını da söyledi. Takım halinde büyük bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Kimsenin çok fazla ön plana çıkmadığı herkesin özverili oynadığı bir maç seyrettik. Kimi zaman böyle çıkışlarımız olacağı gibi zaman zaman inişler de olabilir. Önemli olan sezonun sonunda rakiplerden daha az hata yaparak hedefe ulaşmak” dedi.

Güneş’e tam puan

Sporting yenilgisinden sonra takımın gereğinden fazla hücum futbolu oynadığını söyleyen Beşiktaşlı yöneticiler, Galatasaray maçının ardından çok farklı yorumlarda bulundu. Başkan Fikret Orman oynanan futbol ve galibiyet nedeniyle büyük sevinç yaşarken, siyah-beyazlı yöneticiler ise Şenol Güneş’e özel parantez açtı. Beşiktaşlı idareciler, “İsmail’den, Gomez’e kadar herkes iyi oynadı. Güneş’in zamanında yaptığı değişiklikler maçı kopardı. Kerim ile Gökhan girdikten sonra daha iyi oynamaya başladık. Şenol hocayı kutlamak lazım” diye konuştu.

Yorumlar