O futbolcu hariç kimse Hamza hocayı uğurlamaya gelmedi

Dün akşam Galatasaray ile resmen yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu eşi ile birlikte Florya'ya geldi ve alt yapı hocalarıyla vedalaşarak tesisleri terk etti.

Galatasaray'daki teknik adamlık görevine dün akşam saatlerinde beklenmedik şekilde son verilen Hamza Hamzaoğlu'nun bu sabah itibariyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Hamzaoğlu'nun vedasında Florya'da yer yerinden oynadı. Hiçbir yöneticinin katılmadığı vedada kulüp çalışanları ve altyapı ekibi hazır bulundu. Hamza Hoca'nın vedasında yer alan tek futbolcu ise Bilal Kısa oldu. Hamzaoğlu alkışlarla uğurlanarak Galatasaray Kulübü'ne veda etti.

Yaklaşık bir yıldan bu yana Sarı-Kırmızılı ekibin başında görev yapan Hamzaoğlu, son kez tesislere geldi ve eşi Nergis Hamzaoğlu birlikte eşyalarını topladı.

Florya'da bir ilk! Büyük jest...

13.00'te daha önceden planlanmış olan altyapı ekibiyle toplantısını gerçekleştiren Hamza Hamzaoğlu, daha sonra tüm ekiple vedalaştı. Vedalaşmanın ardından altyapı çalışanları Hamza Hamzaoğlu'nu alkışladı ve Hamzaoğlu tüm ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hamza Hamzaoğlu'nu uğurlamaya Florya Metin Oktay Tesisleri'ne Akhisar Belediyespor'dan futbolcusu olan Bilal Kısa da geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde herhangi bir yöneticinin bulunmadığı sadece kulüp çalışanlarının olduğu ifade ediliyor.

Aracı da teslim ediyor

Hamza Hamzaoğlu'nun, kulüp sponsorlarının kendisine tahsis ettiği aracı da tesislerde bırakacağı ve kendi özel aracıyla Florya'dan ayrılacağı öğrenildi. Hamzaoğlu'nun yanı sıra göreve birlikte başladığı yardımcılarının da tesislerdeki eşyalarını topladığı ifade ediliyor.

Mevcut teknik kadrodan göreve devam edecek tek isim ise kaleci antrenörü Claudio Taffarel. Yönetici Fatih İşbecer dün akşam GSTV'de katıldığı özel programda cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçına takımın başında Taffarel'in çıkacağını açıklamıştı.

Brezilyalı hocanın bugün ve yarın yapılacak antrenmanlarda da takımın başında olması bekleniyor.

Yorumlar