Flaş gelişme! Galatasaray Alman golcünün işini bitirmek üzere, aradaki fark 500 bin euro

Boateng, Van Persie, Podolski ve Mario Gomez ile ilgilenen Galatasaray, Alman kuleyle hemen hemen anlaşmaya vardı.

Önümüzdeki sezon için Burak Yılmaz’ın yanına mutlaka iyi bir forvet almak isteyen Galatasaray, listesinde yer alan Boateng, Van Perise, Podolski ve Mario Gomez’den Alman golcü Gomez ile çok yakından ilgilendiği, hatta oyuncu için Fiorentia’yla temasa geçildiği öğrenildi. Bundan önce spor basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray’ın Mario Gomez için “mor menekşelere” 7 milyon Euro artı Dzemaili’yi verdiği iddia edilirken, Hamza Hamzaoğlu’nun bu transfer için bir hayli istekli olduğu belirtilmişti.

GOMEZ GALATASARAY'I ÇOK İSTİYOR

AjansHaber’in edindiği bilgilere göre; Galatasaray Mario Gomez için Fiorentina’ya 5 milyon Euro, oyuncunun kendisine ise 2,5 milyon Euro verdiği öğrenildi. Galatasaray’ın teklifine sıcak bakan Gomez’in 3 milyon euro’dan aşağı gelmeyeceğini söylemesi sarı kırmızılı yönetimi düşündürürken Dursun Aydın Özbek ve yönetiminin İtalyan kulübünden süre istediği ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takıma gelmek istediği belirten Mario Gomez ise yıllık alacağı 3 milyon euro’yu 2,5 milyon euro’lara kadar çekmesi halinde bu transferin biteceği belirtildi. 30 yaşındaki milli golcü Fiorentina'dan şu anda yıllık 2,2 milyon euro alıyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar