Flaş: 4 takım çekişti Ozan Tufan'ı Fenerbahçe bitirdi!

Ozan Tufan için 4 kulüp birbirine girdi, yıldız futbolcunun işini Fenerbahçe bitirdi.

TRANSFERDE MODA OZAN TUFAN

Ekonomik krizde olan ve bu yüzden UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Bursaspor'un yıldız futbolcuları görücüye çıktı. Yeşil beyazlı ekipte Ozan Tufan, Serdar Aziz, Harun Tekin ve Fernandao'nun devre arası, ya da en geç sezon sonu takımdan ayrılması beklenirken bu isimler arasında özellikle Ozan Tufan'ın satılıp Bursaspor'u maddi yönden rahatlatması bekleniyor. Şenol Güneş'lle iyi bir çıkış yakalayan, Fatih Terim'le üzerine koyan yıldız oyuncu, her ne kadar Fenerbahçe için yazılıp çizilse de, genç yıldız için bazı İtalyan kulüplerin de devreye girdiği haberleri ortaya çıktı.

İTALYAN KULÜPLERİ OZAN'A 6 MİLYON EURO VEREMEZ

AjansHaber ekibi Ozan Tufan'ı isteyen İtalyan ekiplerin trasnfer borsasını ve yıldız oyuncuyu kadrolarına katma şanslarının ne olduğunu araştırdı. Milan, Lazio ve Udinese'nin girşimde bulunduğu Ozan Tufan için Fenerbahçe'nin çok büyük favori olduğu ortaya çıkarken, Seri A takımlarının milli futbolcuyu transfer edecek kadar yeterli bütçeye sahip olmadıkları gözlemlendi. İşte Milan, Lazio ve Udinese'nin tansfer hareketliliği;

Milan: Constant, Balotelli ve Cristante'yi satıp 29 milyon euro kazandılar. Bu 3 futbolcu karşılığında sadece Bonaventura'yla Adil Rami'ye para ödediler. Bu sezon 18 milyon euro kâr ettiler.

Lazio: Hiç oyuncu satıp para kazanmadılar ama bu sezon sadece 2 transfer yapıp 8 milyon euro harcadılar.

Udinese: Evangelista, Allan ve Jaadi'ye toplamda 8 milyon euro verdiler. Siyah beyazlı ekip Basta, Pasquato ve Pereyra'dan 9 milyon euro kazandılar. 1 milyon euro da kâr ettiler.

Ozan Turan transferi için görüldü ki İtalyan kulüplerin oyuncuya 6 milyon euro vermeleri, hele hele oyuncu satmadan vermeleri, imkanzsız gibi bir şey. Özellikle Milan kaynaklarından alınan bilgilere göre; kızmızı siyahli ekibin Ozan için 2- 2,5 milyon euro verebileceği anlaşıldı. Tüm bu verilerden sonra görülüyor ki yıldız futbolcu devre arasında Fenerbahçe'ye çok yakın.



Yorumlar