Fernandao'nun yanına süper bir forvet geliyor

Önümüzdeki sezon 4-4-2 ile sahaya çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe, Fernandao'nun yanına İspanyol forveti getirecek.

Bursaspor'dan Fernandao transferini yakın zamanda resmi olarak açıklaması beklenen Fenerbahçe'nin ikinci hedefinin ise Manchester City'nin sezon başında Valencia'ya kiraladığı Alvaro Negredo olduğu iddia edildi. Gelecek sezon gol yollarında herhangi bir sıkıntı yaşamak istemeyen Fenerbahçe'nin bu yüzden İspanyol forveti de alarak hücum hattını güçlendirmek istediği bildirildi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da Giuliano Terraneo ile yaptığı görüşmede, "abuk subuk şeyler olmasın. Sahaya iki forvetle çıkalım. Gol atalım. Hocayı da oyuncuları da ona göre seç" dediği için takımın gelecek sezon 4-4-2'ye döneceğinin konuşulduğu ortamda Negredo'nun Fernandao ile mükemmel bir ikili olabileceğinin düşünüldüğü bildirildi.
2013-14'te, Manchester City'nin 25 milyon Euro bonservis ödediği Negredo için Fenerbahçe'nin İngilizleri 15 milyon Euro'luk bir bedelle ikna edebileceği bildirildi.

Terraneo görüşmüyor mu?

Fenerbahçe'nin Negredo'ya yöneldiği ile ilgili iddialar artmaya başlarken, Giuliano Terraneo'nun, Mario Balotelli'yi "gelmeye" ikna edemediği dedikoduları da ayyuka çıktı. Önce Marcello Lippi'yi ikna etme konusunda başarılı olamayan Terraneo'nun daha sonra da görüştüğü Balotelli'den olumsuz cevap aldığı, Carlo Ancelotti'den ise "süre verin" cevabı aldığı için elinin sıkıştığı iddia edildi. Negredo ile ilgili gelen bilgilerde görüşme yapan kişi olarak sportif direktör bilgisinin gelmemesi ise yönetimin menajerler aracılığıyla bazı isimlerle görüştüğü iddialarını da gündeme getirdi. Son bir kaç gündür İtalya'dan Samuel Eto'o iddiaları geliyordu.



Yorumlar