Fenerbahçeli futbolcular Galatasaray maçına kilitlendi

Sarı-Lacivertli futbolcular ve teknik heyet, şampiyonluk yarışındaki kaderlerini belirleyecek olan Galatasaray maçı öncesi tam anlamıyla kenetlendi.

Sezona 3 kulvarda şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne hakem İvan Bebek’in de katkılarıyla havlu atmıştı. Sarı- Lacivertliler için ligde de işler iyi gitmiyor. Osmanlıspor beraberliğinin ardından gelen Torku Konyaspor yenilgisi moralleri alt-üst etti. Beşiktaş’ın Bursa sınavını kayıpsız atlatmasıyla ipler Siyah-Beyazlılar’ın eline geçti. Fenerbahçe için bu akşamki derbinin önemi daha da arttı. Türk Telekom Arena’da bırakın kaybetmeyi, alınacak bir beraberlik bile şampiyonluk hayallerine veda etmek anlamına gelecek. Bunun bilincinde olan Sarı-Lacivertliler, her şeyi bir kenara bıraktı, derbi öncesi tam anlamıyla kenetlendi.

DERBİ ANILARIYLA MOTİVASYON

Oyuncular Galatasaray dışında hiçbir şeyi düşünmüyor. Her sohbetin ana konusu Cim Bom. Takımın eskileri, derbi anılarını anlatarak diğer arkadaşlarını hava sokmaya çalışıyor. Beşiktaş’ın Bursa galibiyetiyle büyük bir avantaj elde etmesine rağmen Fenerbahçeli oyuncuların ve teknik heyetin şampiyonluk inancı sarsılmadı. Futbolcuların bu konudaki görüşü belli: Galatasaray’ı yenip yeni bir sayfa açacağız. Biz Fenerbahçe’yiz, zirve yarışını son dakikaya kadar kovalayacağız.

"GERÇEK FENERLİ OLMAYA HAZIR MISIN?"

Robin van Persie, takım arkadaşlarını, “Bu olumsuz havadan sıyrılmamız gerek. Moral bozukluğu bize bir fayda sağlamaz. Hiçbir şey bitmiş değil. Derbiyi kazanıp kötü günleri aşalım” sözleriyle motive etmişti. Özellikle yerli futbolcular da Hollandalı golcüyü motive etmek için kendisine, “Sen daha gerçek Fenerbahçeli değilsin” diye takılıyor. Türk oyuncular, her sohbetlerinde Van Persie’yi, “İstediğin kadar gol at. Eğer Galatasaray karşısında golün yoksa gerçek Fenerbahçeli olamazsın. Buna hazır mısın?” sözleriyle hırslandırıyor. Her fırsatta Sarı- Lacivertli formayla büyük başarılar yakalamak istediğini söyleyen tecrübeli forvet, bu akşam Arena’da ağları sarsıp, kendisine takılan arkadaşlarını susturmaya kararlı!

GALATASARAY İLE FENERBAHÇE 382. RANDEVUDA

DERBİNİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Yorumlar