Fener'de kral çok gol yok!

Fenerbahçe'nin forvetleri beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. Taraftarlar isyan bayrağını çekti, teknik direktör Advocaat ise çare arayışlarında...

Fenerbahçe tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaşıyor. İkisi iç saha olmak üzere ligde oynadığı üç maçta toplam 1 puan alabilen sarı-lacivertlilerde çözüm yolları aranıyor.

KADRODA DÖRT TANE GOL KRALI VAR

Fenerbahçe sezona başlarken kadrosuna yıldız oyuncularla takviye yaptı. Son olarak taraftarın gözbebeği olan Moussa Sow yeniden takıma kazandırıldı. Moussa Sow’un da takıma gelmesiyle birlikte daha önce gol krallığı tacı almış dört futbolcu kadrodaki yerini almış oldu. Moussa Sow’un yanı sıra Premier Lig’de iki kere gol krallığı yaşamış olan Hollandalı yıldız Robin Van Persie ve Süper Lig’de gol krallığı yaşamış olan Aatif Chahechouhe ve Brezilyalı Fernandao da bulunuyor.

FORVETLER HENÜZ GOL BULAMADI

Fenerbahçe’nin kadrosunda bu kadar gol kralı olmasına rağmen yaşadığı en büyük problem ise gol yollarındaki yetersizlik olarak göze çarpıyor. Fenerbahçe’nin bu sene ligde attığı 3 golü Kjaer, Ozan Tufan ve Alper Potuk kaydetti. Forvetlerden bu süreçte hiç katkı gelmedi.

TARAFTARLARIN DİCK ADVOCAAT’TAN BEKLENTİSİ GOL SORUNUNU ÇÖZMESİ

Sarı-Lacivertlilerli taraftarlar teknik direktör Dick Advocaat’tan gol yollarında yaşanan sıkıntıya çözüm bulmasını istiyor. Hali hazırda Fenerbahçe’nin kadrosunda Moussa Sow, Robin Van Persie, Fernandao, Emmanuel Emenike ve Aatif Chahechouhe gibi oyuncular bulunuyor.

Yorumlar