Fenerbahçe'ye yeni Alex geliyor!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, transfer çalışmalarına zaman kaybetmeden başladı.

4. yıldıza sahip olan ilk takım olma şansını ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezon güçlü bir kadro kurabilmek için kolları sıvadı.

Fenerbahçe yönetimi,  Alex De Souza'nın ardından orta sahada beyin görevini üstlenecek oyuncu boşluğunu Diego Ribas ile doldurmak istedi. Ancak bu oyuncunun istenen performansa ulaşamaması, gelecek sezon bu bölgeye transfer yapılması ihtiyacı doğurdu.

Yeni dönem başkanlık seçimleri için aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde ilk transferini yine Brezilya'dan yapacak. İsmi sır gibi saklanan oyuncunun, Goias'ta forma giyen Erik Lima olduğu öğrenildi.

Goias'ta hem geçen sezon hem de bu sezon başarılı bir performans sergileyen genç orta saha, kritik maçlarda attığı gollerle takımını sırtlayan isim oldu. Henüz 20 yaşında olmasına rağmen olgun futbolu ve üst düzey tekniği ile ön plana çıkan Lima'nın, 5 Milyon Euro civarında bir bonservis bedeli olması öngörülüyor.



Yorumlar