Fenerbahçe'ye 'Demir' gibi forvet

Devre arası transfer sezonunda takıma iyi bir forvet oyuncusu almak isteyen Fenerbahçe, Gaziantepspor'un yetenekli golcüsü Muhammet Demir'e talip oldu.

AHMET TURNA / AJANSHABER ÖZEL

Fenerbahçe forvet arayışlarını sürdürüyor. Gündeme gelen son isim Gaziantepspor'un genç forveti Muhammet Demir.

Van Persie ve Fernandao arasında yaşananlar, Fenerbahçe yönetimini yeni bir forvet arayışına sürükledi. Gündemde ise Gaziantepspor'un başarılı golcüsü Muhammet Demir var.

SORUN ÇIKARMAZ YENİ SEMİH ŞENTÜRK OLABİLİR

Yedek kalmayı sorun yapmayacağı düşünülen Muhammet, Fenerbahçe'nin yeni Semih Şentürk'ü olacağı düşünülüyor. Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için Gaziantepspor yöneticileri ile temasa geçeceği ve para artı takas yönetimi ile genç yıldızı kadrosuna katacağı iddia ediliyor. Bu sezon kadroda yeteri kadar forma şansı bulmayan Mehmet Topuz'un takas olarak kullanılacağı ve bir miktar para ile bu transferin olumlu sonuçlanması düşünülüyor.

CANER VE MEHMET TOPAL'IN MENAJERİ BU İŞİ BİTİRECEK

Menajerliğini Batur Altıparmak'ın yaptığı Muhammet'in de Fenerbahçe'de oynamayı çok istediği ve yakın çevresine bu görüşü ilettiği ifade ediliyor. Menajer Batur Altıparmak, Fenerbahçe'de forma giyen Caner Erkin ve Mehmet Topal'ın da menajerliğini yapıyor.

115 MAÇTA 32 GOL ATTI

Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Muhammet Demir 2010 yılında Gaziantepspor'a transfer oldu. Muhammet, Gaziantepspor'da çıktığı 115 resmi karşılaşmada 32 gol kaydetti.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar