Fenerbahçe'ye bir Manchester'lı oyuncu daha geliyor

Nani ve Van Persie bombalarını patlatan Fenerbahçe, Fellaini'yi de renklerine bağlama peşinde.

Fenerbahçe'de herkes Robin van Persie'nin gelmesiyle transferin biteceğini konuşurken, İlhan Ekşioğlu'nun ''orta saha alacağız'' sözleri taraftarlar arasında heyecan yaratırken, Hollandalı golcüyü almak için İngiltere'ye giden ''yeni sihirbaz'' Giuliano Terraneo'nun bir numaralı hedefinin Marouane Fellaini olduğu ortaya çıktı. Nani ve Robin van Persie'nin transfer görüşmelerinde iyi ilişkiler kurulan Manchester Unitedlı yöneticilerden Terraneo'nun Belçikalı orta saha oyuncusunu da resmen istediği öğrenildi. İngiliz yöneticilerin Louis van Gaal'in bu konudaki görüşünü aldıktan sonra Terraneo'ya olumlu ya da olumsuz cevap verecekleri belirtildi.

Fenerbahçe, Fellaini için Manchester'dan gelecek cevaba göre, Inter'in Brezilyalı orta sahası Hernanes ve yine Inter'den Guarin için girişimlerine hız kazandıracak.

Sistemine uygun!

Obi Mikel ve Ozan Tufan'ı sitemine uymadığı gerekçesiyle veto eden Pereira'nın zaman zaman oynatacağı 4-4-2 sistemine en uygun olan ve takımın beyni olacak ismin Fellaini olduğunu Terraneo ile paylaştığı bildirildi.



Yorumlar