Sofiane Feghouli Türkiye'de mi?

Fenerbahçe camiası bir transfer daha mı yapıyor? Tüm detayları haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

Fenerbahçe transfer de durmak bilmiyor. Ard arda transferleri patlatan Fenerbaheçe yeni hedefi ise Cezayirli yildiz Sofiane Feghouli. Fenerbahçe Sofiane Feghouli için takımı olan Valencia’ya teklif götürdü. Sofiane Feghouli kimdir ? Özellikle Vitor Pereira’nın israrla istediği Sofiane Feghouli için Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Terraneo özel bir çalışma sürdürüyor.

FENERBAHÇE KİMLERİ TRANSFER ETTİ

Fenerbahçe transfere ilk baş eski futbolcuları olan Emre Belezoğlu, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Webo, Kuyt ve Selçuk Şahini ve bir çok genç futbolcuyu takımdan yollayarak başladı. Takımın Sportif Direktörlüğüne ise de İtalyan Teraneo geldi ve İsmail Kartal yollanarak geleceğin Mourinhosu olarak görünen Portekizli Vitor Peraira’yı getirdi. Transfere de Bursa’nın sağ beki olan milli futbolcumuz Şener Özbayraklı ile başladı. Ardından ise Lille de forma giyen Kjaerı transfer etti. Daha sonra Porto da forma giyen Fabiano Riberio ve Abdoulaye Ba’yı kadrosuna kattı. Asıl bombalar bu transferlerden sonra patladı. Fenerbahçe önce Portekizli yıldız Luis Nani’yi daha sonra Bursaspor’da forma giyen Süperlig de gol kralı olan Fernandao’yu transfer etti. Herkes bu transferlerı konuşurken transfer dönemine damgasını vuran Hollandalı uçan adam Robin Van Persie’yı İstanbula getirtti. Fenerbahçe bu transferle de yetinmeyip Brezilya orta saha oyuncusu Josef De Souza yı da kadrosuna kattı. En son olarak da dün borsaya bildirdiği Ozan Tufan’ı kadrosuna kattı.

SOFİANE FEGHOULİ NE KADAR 

Fenerbahçe Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli için takımı Valencia’ya 4 Milyon Euro önerdi ve oyuncuya 3.2 Milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe bu transferi de gerçekleştirirse kadrosuna kattığı 10. Transfer olmuş olacak.
 
SOFİANE FEGHOULİ KİMDİR 

Sofiane Feghouli Cezayirli olup İspanya Ligi takımlarından olan Valencia’nın forması terletmektedir. Fenerbahçe de oynayan Mehmet Topal da Valencia formasını Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce giymiştir. Sofiane Feghouli milli takım formasını da giymektedir.Sofiane Feghouli kaç yaşında ? Sofiane Feghouli 26 Aralık 1889 da Fransa da doğmuştur. Ön libero, sağ kanat ve sol kanatlar da da forma giymektedir.

FENERBAHÇE SOFİANE FEGHOULİ TRANSFERİ

Sarı Lacivertli kulüp uzun süredir uğraştıkları Valencia forması giyen Cezayirli Yıldız Sofiane Feghouli transferi ni gerçekleştirdi. Transfer sezonuna damgasını vuran sarı lacivertli ekip Cezayirli orta saha oyuncu ile görüştüklerini borsaya bildirdi. Fenerbahçe Sofiane Feghouli tranferi gerçekleştirdi.

etiket:Sofiane Feghouli, Fenerbahçe Sofiane Feghouli, Sofiane Feghouli kimdir, Sofiane Feghouli Fenerbahçe'ye geldi mi, Fenerbahçe Sofiane Feghouli transferi

Yorumlar