Fenerbahçe'nin sır gibi saklanan transferi ortaya çıktı

Fenerbahçe'de sır gibi saklanan ismin kim olduğunu Belçika basını açıkladı. Belçika'nın HNL Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe, Premier Lig'in yıldız oyuncusu için harekete geçti.

Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor.

SIR GİBİ SAKLANAN TRANSFER ORTAYA ÇIKTI

Belçika'nın HNL Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe, Belçikalı kanat oyuncusu Kevin Mirallas ile ilgileniyor. Haberde 30 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak transferi için Cocu'nun devreye girmesinin yeterli olacağı yazıldı.



SLİMANİ İDDİASI ORTAYA ATILDI

Fenerbahçe Bas Dost transferinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Islam Slimani'yle de temasa geçti. Anlaşma sağlanırsa Cezayirli futbolcu kiralanacak.

Liverpool'daki geleceği belirsizliğini koruyan Georginio Wijnaldum'un menajeri Fenerbahçe'yle bir görüşme gerçekleştirecek. Fransız spor adamı Damien Comolli'nin bugün İngiltere'de Wijnaldum'un menajeri ile masaya oturması bekleniyor. Comolli'nin bu görüşmede Hollandalı yıldıza F.Bahçe'nin şartlarını sunacak ve kulübü anlatacak.

Yorumlar