Fenerbahçe'nin bitirici hücum hattı: Sow, Van Persie ve Lens

Son günde yapılan transferlerle birlikte Fenerbahçe’nin forvetteki alternatifleri arttı, teknik heyet hücum şablonunu hazırladı.

Milli takımlar için lige verilen ara en çok Fenerbahçe’ye yaradı. Ligin ilk iki haftasında 5 puan kaybeden Sarı-Lacivertliler Bursaspor maçı öncesi hem fiziksel hem de taktiksel olarak güçleniyor. Hollandalı teknik adam Dick Advocaat takımın hücum organizasyonlarını Moussa Sow, Jeremain Lens ve Robin Van Persie’den oluşturmak istiyor.

ADVOCAAT İKİ TAKVİYE İSTEMİŞTİ

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Dick Advocaat göreve gelir gelmez mevcut kadroya 2 takviye istemişti. Zaman kısıtlı olmasına rağmen yönetim hızlı davrandı ve iki önemli yıldızı son günde takıma kazandırdı. Sow geri dönerken, Hollandalı hocanın çok istediği vatandaşı Lens kiralandı.

BİTİRİCİ HÜCUM HATTI: SOW-VAN PERSİE-LENS

Sarı-Lacivertliler, yeni sisteminde tek santrfordan ziyade geçmişteki gibi 3 forvetle birlikte oynamaya hazırlanıyor. Sow, Van Persie ve Lens’ten oluşacak hücum kadrosunda B planı da hazır. 3 kulvarda yarışacak Fenerbahçe’de B planı ise Volkan Şen, Emenine ve Fernandao’dan oluşacak. Sezona harika bir başlangıç yapan ve attığı gollerle taraftarın yeniden güvenini kazanan Miroslav Stoch ise bu planlardaki yerini aldı.

HÜCUM HATTINDA KIYASIYA REKABET YAŞANACAK

Sarı-Lacivertli ekibin hücum bölgesinde kıyasıya bir forma rekabeti yaşanacak. Advocaat ise 3 kulvarda tüm oyuncuları kullanmayı planlıyor. Sakatlık ve kart cezaları da göz önünde bulundurularak, “Herkese ihtiyaç olacak” diyor.

 

Yorumlar