Fenerbahçeliler salonu yaktı!

Beverlo kentindeki salon futbolu maçında Fenerbahçe Beringen takımını destekleyen taraftarlar içeride meşale yakınca ortalık karıştı.

Belçika'da düzenlenen bir salon futbol turnuvasına Fenerbahçe taraftarı damga vurdu. Ülkenin, Hollanda sınırına yakın Beverlo kentinde düzenlenen ve Fenerbahçe Beringen takımının da katıldığı turnuvada, sarı-lacivertli taraftarlar da hazır bulundu.
MEŞALELER YANDI, GÖZ GÖZÜ GÖRMEDİ
  Yaklaşık 60 kişilik bir taraftar grubu salonda meşale yakınca göz gözü görmez oldu. Yanan meşalelerin, seyircilerin oturduğu sıralarda delikler açtığı, salonun tavanına da zarar verdiği belirtildi. Organizasyon yetkilileri salonda büyük zarar oluştuğunu, ayrıca yasak olmasına karşın Türk taraftarların sigara da içtiklerini söyledi.   SUÇ DUYURUNDA BULUNDULAR
  Beringen kulübünün başkanı Yener Mert konuyla ilgili olarak "Olaya derhal müdahale ettik. Ancak verilen hasarı onarmayı başaramadık. Olaylara karışanlar hakkında suç duyurusunda bulunduk" dedi. Olaylı maçta Gelko Hasselt'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Beringen kulübü 1994'te kuruldu. Salon futbolu olan futsalda faaliyet gösteren ekip, Belçika Futbol Federasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteriyor.
 

Yorumlar