Fenerbahçeli futbolcular isyan etti: Galatasaray bu adamla maç kaybetmez

Mersin İdmanyurdu maçını takım halinde takip eden Fenerbahçeli futbolcular Muslera'nın performansını görünce "Bu herifler (G.Saray) bu adamla (Muslera) maç kaybetmez" yorumunu yaptı.

Erciyes beraberliği ile lider G.Saray'ın 3 puan gerisine düşen F.Bahçe'de futbolcuların umutsuzluğa düştüğü gözleniyor. Bir gün önce G.Saray'ın Mersin'de 1-0 kazandığı maçı izleyen Emre Belözoğlu'nun, "Bu adam tek başına maç kurtarıyor. Bizim çocuklar Muslera'yı izlemişler ise moralleri bozulmuştur" dediği öğrenildi. Ezeli rakibin maçını kampta izleyen Egemen ile Gökhan Gönül'ün teşhisi de benzer yöndeydi.

Muslera'nın kurtardığı kritik pozisyonu gördükten sonra Gökhan Gönül'ün, "Bu herifler (G.Saray) bu adamla (Muslera) maç kaybetmez" dediği, Egemen'in de ona "haklısın" diye cevap verdiği öğrenildi. Mücadeleyi başkan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal, yardımcıları ve bazı futbolcularla birlikte izlediği, Muslera'nın kurtarışları sonrasında sinirlendikleri de belirtildi. G.Saray'ın Uruguaylı kalecisinin kurtarışları övülürken, son maçlarda Volkan Demirel'in hatalı goller yemesi de 'kısık sesle' dile getirildi. Erciyes beraberliğinde, Mersin-G.Saray maçının moral bozukluğu da rol oynadı.



Yorumlar