Fenerbahçe yıldızlarla anlaşıp Şampiyonlar Ligi kararını bekleyecek!

Yeniden yargılama kararıyla Devler Ligi için ümitlenen Fenerbahçe, transferde atağa kalkıp kadrosunu yıldızlarla donatmak istiyor.

FENERBAHÇE ATAĞA KALKIYOR

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Şike Davası’nda yeniden yargılanma kararı vermesinin ardından Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım hakkındaki hapis cezası kararı durdurulurken, yaşanan gelişmeler Sarı-Lacivertliler’in Avrupa umutlarını artırdı. Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele etme fırsatı doğan Şampiyon, bu yüzden güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı hedefliyor. Diego ile anlaşma sağlanmasının ardından yabancı transferini kapattıklarını açıklayan Aziz Yıldırım, şartların lehte olması nedeniyle bu planlamayı değiştirdi. Kadrosunda göndereceği isimleri belirleyen Fenerbahçe, her bölgeye takviye yapacak, yine yıldız isimleri kadroya katacak.

AZİZ YILDIRIM HAREKETE GEÇTİ BİLE

Aziz Yıldırım’ın Teknik Direktör Ersun Yanal’la bir görüşme yaptığı ve Şampiyonlar Ligi’ne gitme ihtimaline karşılık yeni bir transfer listesi hazırlandığı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Başkan Yıldırım, İsviçre Federal Mahkemesi’nin Avrupa’dan men cezasında yürütmeyi durdurma kararı alması halinde listedeki isimlerle görüşmelere başlayacak. Savunmaya, orta alana ve hücuma takviye yapacak olan Şampiyon, transfere büyük bütçe ayıracak.

Yorumlar