Fenerbahçe'den flaş Trabzon başvurusu

Fenerbahçe Spor Kulübü, alt yaş gruplarındaki takımlarının Trabzon'a gitmesini istemiyor.

FENERBAHÇE MAÇLARIN TARAFSIZ SAHADA OYNANMASINI İSTİYOR

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda pazartesi gecesi yaşanan olaylar nedeniyle altyapı takımlarının önümüzdeki günlerde Trabzon deplasmanında oynayacağı maçların tarafsız sahada yapılması için kolları sıvadı.

Bordo-mavili taraftarların karşılaşmada sahaya yabancı madde yağdırmaları ve Fenerbahçe kafilesinin stat dışında çıkan olaylar yüzünden soyunma odasında yaklaşık dört saat mahsur kalması üzerine harekete geçen sarı-lacivertli yönetim; A2, U-19 ve U-17 takımlarının Trabzon’da oynayacağı maçların başka bir şehirde yapılması için resmi başvuruda bulunma kararı aldı.

Fenerbahçe Yönetimi’nin salı günü yaptığı toplantıda Trabzon deplasmanında yaşananlar masaya yatırıldı. Sarı-lacivertli yöneticiler, altyapı takımlarının Mart sonuna kadar Trabzon’da oynayacağı maçların farklı bir kentte yapılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu ve İçişleri Bakanlığı’na başvurulmasına karar verdi.

FİKSTÜRDE 1461 TRABZON DEPLASMANI DA VAR

Fenerbahçe U-19 Takımı, Coca Cola Gelişim Ligi’nde 19 Mart Çarşamba günü Trabzonspor ile karşılaşacak. U-17 Takımı da aynı gün yine Trabzonspor’a konuk olacak. Fenerbahçe A2 Takımı ise 31 Mart tarihinde 1461 Trabzon’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu maçlarda yeni olayların yaşanmasından çekinen sarı-lacivertli yönetimin yapacağı resmi başvuru kabul edilirse sözkonusu üç karşılaşma Trabzon dışında oynanacak.

Yorumlar