"Fenerbahçe'de yeni bir Josico, Maldonado vakası"

Bonservisine 8 milyon euro gibi bir para ödenen Josef de Souza'nın gösterdiği performans, Fenerbahçe taraftarlarının bir hayli tepkisini çekti.

Fenerbahçe'de yapılan transferler taraftarlar arasında heyecan yaratırken, kiralık olarak alınan Ba ve orta saha Josef De Souza şu ana kadar memnun kalınmayan isimler oldu. Sarı-lacivertli taraftarlar, Olympiakos maçında 63 dakika sahada kalan Josef De Souza'yı twitter'da yerden yere vurdu.

İşte Josef De Souza için yapılan yorumlardan bazıları:

''Muhtar'ın tek hatası Josef de Souza'yı almak.''

''Josef de Souza çok güzel sahada dolanıyor.''

''Yeni bir Josico, Maldonado vakası; Josef de Souza.''

''Josef de Souza bu takımın oyuncusu kesinlikle değil. Sristian 2 geldi takıma.''

''Josef de Souza şu ana kadar büyük hayal kırıklığı...''

''Josef de Souza için cayma hakkımız var mı ya? Tüketici haklarına hakim olan biri var mı aramızda?''

''Josef De Souza içime sinmedi bir türlü. Bu adamın akıbeti Baroni gibi olacak ya ondan korkuyorum. Umarım yanıltır bizi.''

''Valla erken erken diyoruz hep ama bu Josef de Souza 8 milyon Euro'luk bir oyuncuya benzemiyor gibi...''

''Uygar > Josef de Souza''

''Josef de Souza oynayana kadar Topal'ın yanına koy Uygar'ı çatır çatır oynasın. Allah utandırmasın çocuk Uygar Mert Zeybek.''

''Hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz''

Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından eleştirilen Josef De Souza, maç sonunda hatalarını düzeltmeye çalıştıklarını açıkladı.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Josef de Souza, “Takımımız her geçen gün adım adım daha iyiye gidiyor. Hala sezon öncesi dönemdeyiz ve sezon öncesi dönemde küçük hatalar yaptığınızda bunları görebilmek ve düzeltebilmek son derece önemlidir. Bizde maçtan maça hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. Takım halinde her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Kazanarak devam ediyoruz ve kazanmak işlerimizi çok daha kolaylaştırıyor bu sezon öncesi dönemde. Ben de bu akşam galibiyetten dolayı mutluyum” dedi.



Yorumlar