Fenerbahçe'de kriz! Karar alınamıyor

Fenerbahçe Yönetimi Kurulu, maçlara çıkıp çıkmama kararının tartışıldığı toplantıda net bir karar alamıyor. Aziz Yıldırım ve ekibi kararlarından geri adım atmamak için direniyor.

Fenerbahçe Yönetimi maçlara çıkıp çıkmama kararını tartıştığı toplantıda net bir karar alabilmiş değil. Yüksek Divan Kurulu'nun, "Maçlara çıkalım" tavsiyesi sonrası Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki yönetim katında toplanan Aziz Yıldırım ve ekibi tüm ihtimalleri masaya yatırıyor.

Bir yandan yüksek divan kurulunun kararı, diğer taraftan taraftarın beklentisi idarecileri zorlayan faktörler. Ayrıca henüz saldırıyla ilgili faillerin bulunamaması ve soruşturmada tek bir somut adım atılamamış olması da Fenerbahçe yönetimini verdiği karardan geri adım atma konusunda tereddüde düşürüyor. Süper Lig'deki takım kaptanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası kamuoyunda olumlu bir hava oluşmuş olsa da Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, "Failler bulunana kadar bu oyunu oynamak istemiyoruz" kararından caymak istemiyor.

İdareciler sıkıntılı

Yönetim katında yaklaşık 2 saattir devam eden toplantıda, zaman zaman dışarı çıkan idarecilerin sıkıntılı oldukları ifade ediliyor. Toplantıdan net bir karar alarak, bu kararı kamuoyuna duyurmayı planlayan yönetim kurulunun, fikir alışverişinin beklenenden daha uzun sürebileceği belirtiliyor.

'Mersin maçına çıkmayalım'

Yönetim kurulunun önemli bir bölümünün ise kupadaki Mersin İdmanyurdu maçına çıkmayıp, Süper Lig'deki yarışa devam etmeye sıcak baktığı iddiası var. Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maça çıkmadığı takdirde 3-0 hükmen mağlup sayılacak. Bu ihtimal hayata geçerse, ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe bu durumda kupadan elenecek ve 1 yıl Türkiye Kupası'na katılamama tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.




Yorumlar