Fenerbahçe'de iki sakatlık birden!

Fenerbahçe Eskişehirspor karşılaşmasında 2 yıldız futbolcu sahada olmayacak.

MEHMET TOPAL VE DİEGO MAÇ KADROSUNA ALINMADI

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor'la kendi sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor. Bursaspor maçında sakatlanan Diego Ribas ve aynı maçta beyin tramvası geçiren Mehmet Topal, teknik direktör İsmail Kartal tarafından Eskişehirspor kadrosuna alınmadı. Mehmet Topal, Bursaspor maçında 42. dakikada bir hava topu mücadelesinde başının üstüne çok sert şekilde düşmüş ve bir süre kendine gelememişti. Ancak başarılı orta saha oyuncusu 90 dakikayı tamamlamıştı. İsmail Kartal ise maç sonu yaptığı açıklamada "Rica ettik oynadı" diyerek tepkileri üzerine çekmişti.

DİEGO EN AZ 2 HAFTA YOK

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın yanı sıra yine Bursaspor maçında 55. dakikada sakatlanarak yerini Moussa Sow'a bırakan Brezilyalı oyuncu Diego Ribas da Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecek. Diego'nun hafta içi sahalardan en az 2 hafta uzak kalacağı belirtilmişti.

EMRE BELÖZOĞLU İLK 11'DE OLACAK

2-0 kazanılan Beşiktaş maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan ve Bursaspor maçında son dakikalarda oyuna girerek sahalara geri dönen kaptan Emre Belözoğlu da yarın akşamki maçta ilk 11'deki yerini alabilecek.



Yorumlar