Fenerbahçe yönetimi oyuncu satmadan transfer yapmayacak

Devre arası transfer sezonunda genelde Brezilyalı futbolcularla ilgilenen Fenerbahçe yönetimi, oyuncu satması durumunda kadroya takviye yapma kararı aldı.

Fenerbahçe yönetimi, transferdeki sessizliğini korumaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin uzun süredir araştırma yaptığı Güney Amerika'da mali şartlara uygun bir isim bulamadığı ve transferin çıkmaza girdiği öğrenildi. İstenen isimlerin maliyetlerinin 10 milyon Euro'yu aşması, yönetimin geri adım atmasına neden olurken, transfer için tek ihtimalin oyuncu satışından gelecek bir kaynak olarak gösterildiği ifade edildi.

GELEN TEKLİF YOK

Fenerbahçe, şayet devre arasında satış geliri elde edemezse, takviye için önüne önemli bir fırsat çıkmasını bekleyecek. Mali imkanları zorlamayan şartlarda bir fırsat çıkmadığı takdirde ise transfer dönemi kapanacak. Fenerbahçe'nin şu anda satışından gelir elde edebileceği iki futbolcu var. Bu isimler Diego ve Emenike... Diego'ya Çin'den Emenike'ye ise Araplar'dan teklifler olduğu konuşulsa da sarılacivertli kulübe iletilmiş net bir teklif yok.

ZİVKOVİC YALANLADI

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Sırp ekibi Partizan'ın kanat oyuncusu Andrija Zivkovic, iddiaları yalanladı. 19 yaşındaki genç yetenek, "Bu iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum ancak bunlar kesinlikle doğru değil. Herhangi bir Türk takımına transfer olmayacağım" açıklamasını yaptı.

İDDİACILAR HAZIR GELDİ

Fenerbahçe'de ikinci yarı hazırlıkları devam ederken bütün gözler iki isme çevrildi: Luis Nani ve Jose Fernandao... Ligin ilk yarısında attıkları ve attırdıkları gollerle Fenerbahçe'yi sırtlayan iki futbolcunun fiziksel olarak takımın da şu anda en hazır futbolcuları olduğu belirtiliyor. Bilindiği gibi Nani ve Fernandao, ilk yarı devam ederken 'Kim daha fazla gol atacak?' iddiasına tutuşmuştu. İki futbolcunun böylesine fit bir şekilde çalışmalara katılması, Samandıra'da 'Bu iddia çok ateşli geçecek' yorumlarına neden oldu.

Yorumlar