Fenerbahçe transferde hızlanıyor

Ağustos ayının sonunda sona erecek olan transfer sezonu öncesinde Fenerbahçe gaza basıyor.

Fenerbahçe transferde hızlanıyor. Lige Başakşehir yenilgisi ile kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de yeni hocanın da gelmesiyle birlikte kadroda da bir yenilik bekleniyor.

Transfer sezonu kapanmadan kadrodaki eskiklerini gidermek için kolları sıvayan Sarı Lacivertlilerin listesinin başında da 3 oyuncu yer alıyor.

Dick Advoocat'ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la bir araya gelmesinin ardından belirlenen transfer politikasıyla bir an önce sürecin tamamlanması hedefleniyor. Kulüpte eksikler için adeta seferberlik ilan edilmiş durumda.

TRANSFERDE ROTA İNGİLTERE

Fenerbahçe'nin transferde rotası ise İngiltere. Yönetim, yeni hoca Advoocat'ın isteklerini yerine getirmek için Ada'ya çıkarma yapacak ve transferlerin en kısa sürede tamamlanması amaçlanacak.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Sarı Lacivertlilerin transfer listesinin ilk sırasınra bir süredir gündemde olan Hollandalı kanat oyuncusu Jermain Lens yer alıyor. Lens'ın transferi için daha önce de kulübü Sunderland'le temas sağlanmıştı. Fenerbahçe Lens'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bir diğer aday olan Moussa Sow'u ise kulübü bonservisi ile satmak istiyor.

ORTA SAHA GÜÇLENECEK

Fenerbahçe'nin orta saha için düşündüğü adaylar ise yıldız isimlerde oluşuyor. Daha önce de gündeme gelen Samir Nasri ve Advoocat'ın listesinde bulunan Van Ginkel için de girişimlerde bulunulacak. Fenerbahçe, UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle bu transferleri kiralama yöntemi ile kadrosuna katmak istiyor.

Yorumlar