Fenerbahçe taraftarının Torku Konyaspor maçı isyanı

Fenerbahçe taraftarı, Torku Konyaspor ile oynanacak maçın bir gün önceye alınması nedeniyle yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için girişim başlattı.

Güvenlik gerekçesiyle Galatasaray – Fenerbahçe maçının 13 Nisan Çarşamba gününe alınması Türkiye Futbol Federasyonu`nu (TFF), Spor Toto Süper Lig fikstüründe değişiklik yapmaya yöneltti. Bu nedenle Torku Konyaspor – Fenerbahçe maçı bir gün önceye alındı. Yaşanan değişiklik nedeniyle mağdur olduklarını iddia eden sarı-lacivertli taraftarlar, biletleri haftalar öncesinden aldıklarını ve kendilerine yardımcı olunmasını talep etti.

70 KİŞİ TFF VE THY'YE BAŞVURDU

TFF ve Türk Hava Yolları’na (THY) başvuran 70 kadar taraftar, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini istedi. Bilet tarihlerinin değişmesini talep eden taraftarlar, iki kurumdan da olumlu cevap alamadı. Taraftarlar bunun üzerine sosyal medyada kampanya başlattı. Tüm Fenerbahçelilerden kendilerine destek olmasını isteyen taraftarların çağrısı karşılıksız kalmadı. Binlerce kişi faks ve mail yoluyla TFF`ye başvurarak, bu sorunun giderilmesi için yardımcı olunmasını talep etti.

AZİZ YILDIRIM'DAN ZLATAN İBRAHİMOVİC SÖZÜ

PEREİRA'YA HÜCUM ELEŞTİRİSİ

Yorumlar