Fenerbahçe rüzgarı arkasına aldı! Avrupa artık çok daha önemli

Fenerbahçe, derbi galibiyeti ile sadece istatistiksel olarak değil takım içi moral motivasyon açısından da önemli bir kazanım elde etti.

AjansHaber / ÖZEL

Geniş kadrosu ile sezona başlayan Fenerbahçe, Pereira ile bazı futbolcular arasındaki gerilim, futbolcuların kendi aralarındaki anlaşmazlıkları gibi iç sorunlarını da derbi galibiyeti ile unuttu.

İÇ SORUNLAR DA ÇÖZÜLÜYOR

Beşiktaş derbisinden zaferle ayrılan Fenerbahçe'de bahar havası esmeye başladı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında bir süredir birbiriyle konuşmayan Van Persie ve Fernandao'nun sarılarak galibiyeti kutlaması, camianın derbi sonrası, eleştirilen Vitor Pereira'ya yönelik 'vizyon' yorumlarını yöneltmesi takıma 3 puandan çok daha önemli bir kazanıma sebep oldu.

AVRUPA DAHA DA ÖNEM KAZANDI

Ligde tam gaz yoluna devam eden Fenerbahçe, Avrupa'da Türkiye'yi tek temsil eden takım olması yönüyle de bu açıdan önemli bir pozisyona geldi.

GÖZLER FENERBAHÇE’DE

Avrupa'da Fenerbahçe'nin bu seneki başarısının önemi dün UEFA'nın Galatasaray için verdiği kararla birlikte daha da önem kazandı. Keza Galatasaray 1, belki de performansına göre 2 yıl Türkiye'yi Avrupa'da temsil edemeyecek. Bu açıdan Avrupa'da da gözler performansı ve moral açıdan çıkış yakalayan Fenerbahçe'de olacak.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar