Fenerbahçe, Robben için gidiyor

Hollandalı oyuncuyu renklerine katmak isteyen Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Almanya'ya giderek Arjen Robben'i resmen isteyecek. Protokol imzalanırsa yıldız futbolcu Haziran'da Fenerbahçe'ye gelecek.

Fenerbahçe Yönetimi, önümüzdeki sezon renklerine katmak istediği Robben için önümüzdeki günlerde Almanya'ya gidecek. Yıldız futbolcuyla hemen hemen her konuda anlaşan Fenerbahçe Yönetimi, Hollandalı oyuncu için Bayern Münih ile bir görüşme yapacak.

Eğer Alman kulübü ikna edilirse Robben için ön protokol imzalanacak. Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Robben'in babası Hans Robben ile bir görüşme yapmış yıldız oyuncuya Van Persie ile aynı ücret teklif edilmişti.

Arjen Robben, Ancelotti'nin sezon sonunda takımın başına geçecek oluşu ve kadroda yapılacak revizyon nedeniyle Sarı- Lacivertli takıma gelmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin yıllık 5 milyon Euro'luk teklifine olumlu yaklaşan Robben, "Eğer Bayern Münih de onay verirse gelecek sezon Fenerbahçe forması giyebilirim" dedi.

Sarı-Lacivertliler de bunun üzerine harekete geçti.

HANS ROBBEN DE GÖRÜŞMEDE BULUNACAK

Fenerbahçe, Bayern Münih yönetimine Robben'in gelecek sezon kadroda kalıp kalmayacağını soracak.

Eğer Alman kulübünden olumlu yanıt alınırsa bonservisi için pazarlık yapılacak. Bu görüşmeye Robben'in babası ve menajeri olan Hans Robben'in de girmesi bekleniyor.

Ancelotti'nin yapacağı yeni yapılanmada Robben'in düşünülmediği bu nedenle Bayern Münih'in Hollandalı yıldızın gidişine izin vereceği ve bonservisi konusunda da kolaylık yapacağı iddia edildi.

Yorumlar