"Fenerbahçe önce bizi davet etti sonra..."

Stat konusunda bir hayli sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, sarı lacivertli yöneticilerin tavrından rahatsız olduğunu açıkladı.

BAŞKANIMIZ GÜMÜŞDAĞ İLE GÖRÜŞECEK

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, İstanbul’da kendilerini ağırlayacak bir  stadın çıkmamasına hayret ettiğini ve çok üzüldüğünü dile getirdi. Bayramlaşma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çebi, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın, “Fatih Terim Stadı iki takımı kaldırmaz” şeklindeki açıklamalarını değerlendirerek, “Başkanımız ile Gümüşdağ’ın bu konuyla ilgili detaylı bir görüşmesi olacak. Ön görüşmede sıcak bakılmıştı. Nasıl böyle bir ifade olmuş, onu anlayabilmiş değilim. Koca bir Beşiktaş’ı koca bir İstanbul misafir edemediyse hayret ederim ve çok üzülürüm. Beşiktaş, İstanbul’un  ilk ve en büyük takımıdır. Zor günlerinde misafir olabileceği stat bulamıyorsa, diğer kulüplerin bunu değerlendirmesi gerekir. Bu gidişat hoş olmuyor” dedi.

ÖNCE GELİN DEDİLER SONRA MAZERET ÇIKARDILAR

Fenerbahçe’nin kendilerini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda  oynamaya davet ettiğini bildiren Çebi, “Fenerbahçe, ‘buyursunlar gelsinler’ dedi. Biz de kapılarını çaldık. Ardından ‘Galatasaray versin ondan sonra’ denilerek, mazeret beyan edildi. Bunu da çok samimi bulmadığımı  ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ HAKKIYLA ŞAMPİYON OLUR

“İnşallah Allah bize burada durmayı ve lider olarak devam etmeyi nasip eder” diyerek memnuniyetini dile getiren siyah-beyazlı yönetici, hakemlerin yardımıyla şampiyon olmak istemeyeceklerini söyledi ve şöyle devam etti:

“Beşiktaş, her zaman hakkıyla şampiyon olabilecek güçtedir. Hakemlerle şampiyon olacaksak, olmayalım. Zaten bunu camiam da istemez.”

Son olarak sakatlıklara değinen Çebi, “Sakatlıklar olduğu zaman çok üzülüyoruz. Ama futbolun fıtratında bu var” yorumunu yaptı.


Yorumlar