Fenerbahçe maçında eli kırılan Ramazan'a platin takıldı

Fenerbahçe ile oynanan maçta üç kemiğinde kırık ve kaslarında yırtık meydana gelen Gençlerbirliği kalecisi Ramazan Köse'nin eline platin takıldı.

RAMAZAN KÖSE'YE PLATİN TAKILDI

Fenerbahçe karşılaşmasında rakibiyle çarpıştığı pozisyon sonrası sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Ramazan Köse'nin ameliyatının başarılı geçtiği açıklandı. Gençlerbirliği'nin kulüp doktoru Savaş Kudaş, Ramazan'ın eline aldığı darbe neticesinde, 3 kemik kırığının yanı sıra el hareketlerini sağlayan kaslarında da yırtık meydana geldiğini belirtti. Kudaş, ameliyatta Ramazan'ın elindeki yırtıkların dikildiğini ve kırık bölgeye platin yerleştirildiğini belirterek, kırmızı-siyahlı ekibin kaptanının sahalara dönüşünün, 4-5 ayı bulacağını kaydetti. 

GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Top kapma oyunun ardından yarı alanda savunma ve hücum organizasyonları çalışan kırmızı-siyahlıların idmanı, yarı alanda çift kale maçla sona erdi. Başkent temsilcisinin antrenmanına milli takımlarda yer alan Ahmet, Uğur, Stancu, Petroviç ve Gosso ile ameliyat olan Ramazan ve tedavisi süren Oktay katılmadı. Bu arada Türkiye-İsveç maçında sakatlanan Dahlin'in de tedavisine başlandı. Hazırlık maçında İsveç'in kalesini koruyan Dahlin'in üst adalesine aldığı darbe nedeniyle sakatlandığı bildirildi. Gençlerbirliği, yarın saat 16.00'da yapacağı çalışmayla Sivasspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar