Fenerbahçe maçı öncesi Lucescu'ya kötü haber

Transfer döneminde Fernando, Luiz Adriano ve Douglas Costa gibi isimleri kadrosunda tutamayan Mircea Lucescu, Alex Teixeira'yı da Porto'ya kaptırmak üzere.

Avrupa futbol piyasasında gerek yetiştirdiği yıldız futbolcuları astronomik ücretlerle satan, gerekse Brezilya pazarından aldığı oyuncuları büyük takımlara gönderen Porto, şimdi de Lucescu’nun öğrencisi Alex Teixeira’nın peşine düştü. Portekiz basınında yer alan haberlere göre; Marsilya’dan transfer ettiği Imbula’dan sonra ofansif bir oyuncu arayan mavi beyazlı ekibin, Shaktar Donetsk’in yıldız futbolcusu Alex Teixeira için girişimlere başladığı belirtildi.

PORTO KANCAYI ATTI Bİ'KERE

30 Haziran 2018’e kadar Ukrayna ekibiyle sözleşmesi bulunan Teixeira için Shaktar’ın kapısını çalmaya hazırlanan Porto’nun, 25 yaşındaki futbolcu için 25 milyon euro’yu gözden çıkardığı anlaşıldı. Geçtiğimiz sezon 36 maçta 22 gol atan Alex Teixeira bu sezona da çok iyi başlangıç yaparken, yetenekli krampon çıktığı 3 maçta 4 gol atma başarısını gösterdi.



İYİ BİR OFANSİF OYUNCU ARIYORLAR

Daha önce Fernando, D.Costa ve Luiz Adriano’nun gidişine engel olamayan Lucescu’nun Teixeira’yı kolay kolay bırakmayacağı düşünülürken, transfer sezonunda genelde defansif oyuncuları kadrosuna katan Porto’nun (Casillas, Maxi Pereira, İmbula) Alex Teixeira’da geri adım atmaması bekleniyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.






 

Yorumlar